Flavius Ivan 5.810 Semnalează Publicat 24 Aprilie LEUL meu ... Platforma Peugeot Boxer L2H2 (atât a fost, atât s-a putut), 2012, euro 5, rezervor motorină de 120 litri, 2 rânduri de genți, unele cu cauciucuri de vară Kormoran DOT 2021 și celelalte cu cauciucuri de iarnă Hankook DOT 2023, conversie realizată cu materiale de calitate, dublu Armaflex, bariera de vapori, placaj din lemn de plop. Nu știu prea multe amănunte deoarece nu am făcut-o eu. 3 panouri x 185W, 4 baterii x 160 Ah, invertor hibrid de 2 kW (parcă) ... curent cât vrei ... totul Victron. Aer condiționat Dometic B1500. 2 Webasto, unul în interior și altul în cabină. Boiler electric de 10 litri Qube. Rezervor apă de 100 litri. Ladă frigorifică de 75 liri cu compresor, face până la - 20 grade ... mai am eu una la fel de 60 litri ... spre să îmi ajungă să pot face cinste tuturor! P.S. Când se vor putea pune poze o voi face ... Să ne vedem cu bine! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 916 Semnalează Publicat 25 Aprilie Să o stăpânești sănătos! Se pare ca încet , încet rămânem din ce în ce mai puțini cei cu rulote 🧐😀 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.810 Semnalează Publicat 25 Aprilie Câteva poze ... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.997 Semnalează Publicat 25 Aprilie Salut, @Flavius Ivan Simplitate, ingeniozitate si eficienta! S-o stapaniti sanatosi si sa faceti multe drumuri frumoase cu ea! Pentru ca nu am vazut device-ul in poze, in acelasi ton minimalist, va recomand euronaveta pentru nr. 1 si nr. 2 - selectiv(!) - de la Trobolo! Zilele acestea ajunge si a mea, iar daca e fenomenala (o voi testa/folosi la plecari solo cu Dusterul), o sa iau si kit-ul DIY, sa personalizez toaleta de la rulota cu acest sistem, pentru ca nu-mi place sa ma plimb prin camping cu caseta cu kkt... Felicitari si toate cele bune! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.810 Semnalează Publicat 25 Aprilie Super interesant! Multumesc! Aștept recenzie de la tine după folosire. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.885 Semnalează Publicat 25 Aprilie Salut @Flavius Ivan Felicitari pt achizitie! Multe, multe vacante frumoase cu ... LEUL! L.E. Subscrie cele spuse(scrise) de @NRLaurentiu. Alternativa la recomandarea lui Laurentiu Thetford Porta Potti 335 . Foloseam ceva asemanator in T4 Multivan (fostul meu RV care a vazut jumatate de Europa). 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.997 Semnalează Publicat 25 Aprilie 26 minute în urmă, Mihai-Arad a scris: Alternativa la recomandarea lui Laurentiu Thetford Porta Potti 335 Nu este o alternativa! Esti constrans sa folosesti apa si substante (daca vrei... nu te obliga nimeni!), dar si amestecă implicit nr. 1 cu nr. 2, rezultand duhori! Varianta pe care am achizitionat-o e pentru lenesi, dar si... nemirositoare! In cazuri extreme poti face kk in cate o punga. Daca esti mai ecologist decat tipa aia celebra, poti folosi chiar si saci eco! Varianta "normala" - antirisipa de saci - este cu rumegus dupa fiecare utilizare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 158 Semnalează Publicat 26 Aprilie Ma scuzati , , m-a distrat maxim ideea , ma rog ceva intre ce ingroapa pisica si modelino ! asa Acum si cu baloane in loc de pungi este buna ideea , ii taie rasuflarea repede ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.401 Semnalează Publicat 29 Aprilie Salut @Flavius Ivan Felicitări pentru achiziție! Să aveți parte de ea! Multe ieșiri fără evenimente neplăcute! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.810 Semnalează Publicat 29 Aprilie Mulțumesc mult @Fejer Antal Să ne revedem sănătoși 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri