Ciprian Mirescu

DONEZ FRIGIDER GAZ/220

2 postări în acest subiect de discuţie despre DONEZ FRIGIDER GAZ/220

DONEZ FRIGIDER GAZ/220

Ciprian Mirescu

Salutare colegi,  

poate este cineva care are nevoie de un frigider clasic de rulota  Electrolux. Eu l-am înlocuit cu unul pe 12V cu compresor. 

Frigiderul merge pe gaz și curent foarte bine, nu mai merge pe 12V. Are și o balama de la congelator rupta dar ușa se poate bloca. 

Starea lui se poate vedea în poze.

Weekend plăcut tuturor! :salutare!:

20240516_103042.jpg

20240516_103047.jpg

20240516_103054.jpg

20240518_074708.jpg

 • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ciprian Mirescu

Salutare, se poate închide topicul. A fost vândut pe olx. 

Multumesc pentru găzduire.

 • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

 • Conţinut similar

  • Cristian Bednar
   de Cristian Bednar
   Buna ziua,
   Daca este un coleg care are sursa pt rulota Miko MK375 si are probleme cu ea, sau se pricepe sa scimbe sursa lui diferita cu probleme cu alta de tipul Miko MK375, o ofer cu draga inima. Mergea perfect in momentul demontarii, are multe circuite, poate incarca si bateria rulotei cu 2A parca. A fost data jos in urma unui upgrade. Tinand cont ca e grea, constructie old school, rodicare personala din Otopeni.
   Primul venit, primul servit.
   Seara buna dragi colegi rulotisti,
   Cristian Bednar  • Catalin Visan
   de Catalin Visan
   Va salut prieteni. Am doua bilete de campare la Festivalul de muzica blues del la Brezoi din perioada 19-24 iulie 2022. Le-am cumparat in 2019 pentru concertul care trebuia sa se tina in 2020. Cum acesta nu s-a mai tinut din motive de pandemie, biletele sunt valabile pentru festivalul din acest an. eu am sunat la un nr de telefon de pe site-ul lor ( https://www.facebook.com/OpenAirBluesFestivalBrezoi ) si mi-au cofirmat acest lucru. Nu stiu daca biletele sunt valabile pentru toata perioada festivalului pentru ca ar fi fost pentru prima oara cand mergeam. Nici anul acesta nu ajung deoarece sotia are concediu in august. Rog doritorul sa afle mai multe detalii pentru a nu avea surprize.

  • Cristian Bednar
   de Cristian Bednar
   Dragi colegi rulotisti, donez o antena satelit provenita de pe rulota mea. Banuiesc ca merge, cand am luat rulota avea si televizor insa eu vreau sa fug de televizor nu sa il iau cu mine off camping. Deci,  daca cineva are nevoie, donez cu mare drag instalatia de antena satelit proaspat demontata. Ma puteti gasi la 0723346855. Atasez cateva poze:
    
      • Marius Negru
   de Marius Negru
   Donez o baterie semitractie de 65ah nu este foarte buna dar tine 3 zile in offcamping cu lumini si pompe. O schimb pentru ca eu am consumuri foarte mari si nu face fata. E buna pentru cine sta mai mult conectat pe la 220v. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu e obligat nimeni sa o ia, m-am gandit ca o vrea cineva care nu are si iese 2 zile la iarba verde. Bateria se afla la fabrica de biscuiti Rostar dar poate fi adusa la piata Rahova sau Razoare la cerere. In perioada 1-5 iunie poate fi livrata in Sibiu sau pe 1 si 5 iunie pe traseul Bucuresti-Pitesti-Valcea-Sibiu. 
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.