TatianTudor 3 Semnalează Publicat 6 Septembrie Mă numesc Tudor Tatian si sper ca in curand sa devin si in acte proprietarul unei rulote Chateau Chiara/395 din '97. Am inceput rulotismul acum 19 ani cu o vechitură din '84 si am avut o pauză de 8-9 ani, până acum o lună de zile, când a apărut de nicăieri această rulotă. Foarte interesant e că nu aveam in plan să cumpărăm rulotă (eu si cu soția mea) dar a fost "dragoste la prima vedere". 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.060 Semnalează Publicat 6 Septembrie Succes! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.869 Semnalează Publicat 6 Septembrie Salutare și bine ai venit printre noi.Am scris de multe ori, nu alegi tu rulota, ci ea te alege pe tine. Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 9.986 Semnalează Publicat 7 Septembrie Salutare @TatianTudor și bun venit în această comunitate! PS. Așteptăm prezentarea căsuței în topicul dedicat. Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 303 Semnalează Publicat 7 Septembrie @TatianTudor si sa o stapaniti sanatosi! Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 27 Semnalează Publicat 8 Septembrie Salutare! Bine ati venit! Distribuie această postare Link către postare
Andrei.N 112 Semnalează Publicat 9 Septembrie Salut si bun venit! Ca si colegul @Fejer Antal sunt nerabdator sa vad prezentarea rulotei in sectiunea dedicata. 1 Distribuie această postare Link către postare
TatianTudor 3 Semnalează Publicat duminică la 07:50 Bună ziua Rulota noastră este o Chateau Chiara 395 din "97 Starea tehnică este bună, după părerea mea. Ca echipare este cum a venit din fabrică, plus mover montat de fostul proprietar din Olanda. Cu pozele stăm cam prost, nu sunt un impătimit, si momentat rulota e plecată la plimbare, condusă de fiul meu care a preluat-o din mers 2 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.869 Semnalează Publicat duminică la 09:01 Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu Stefan 19 Semnalează Publicat luni la 12:26 Bine ai venit în comunitate, sa ai parte de ea. Distribuie această postare Link către postare