Bogdan Lungu

Camping Selce, Rozac si Dubrovnik

3 postări în acest subiect de discuţie despre Camping Selce, Rozac si Dubrovnik

Camping Selce, Rozac si Dubrovnik

Bogdan Lungu

Salutare. pentru ca vara aceasta am petrecut-o in Croatia va prezint doua campinguri in care am stat.

 

Camping Selce este in satul Selce la sud de Rijeka. 

https://www.jadran-crikvenica.hr/en/mobile-home/elements-camping-selce

 

este un camping mare, frumos bine organizat cu locuri pentru rulote si pentru corturi si cu casute mobile. foarte ingrijit, grupurile sanitare foarte curate si o piscina superba pe doua niveluri. din piscina de sus curge apa ca o cascada in piscina de jos. foarte frumos. accesul la mare se face traversand o alee de cca 3 m latime iar tarmul este complet betonat similar unui port cu cateva scari din piatra prin intermediul carora se intra in apa. exista si o plaja cu nisip dar trebuie sa mergeti cateva sute de metri. daca vreti sa mancati ceva mergeti pe aleea de pe langa mare spre nord, spre sat. in nici un caz sa nu va opriti la primul restaurant. la 1 kilometru, oferta este mult mai mare si mai buna calitativ. in interiorul campingului gasitiun fast food cu mancare buna si un mic chiosc de unde va puteti cumpara bauturi. in afara campingului, gard in gard cu acesta gasiti un mic magazin alimentar cu de toate (inclusiv crema solara).

 

noi am stat pe un plot standard (cele de langa mare erau ocupate) si am platit 65 euro/noapte - doi adulti si un copil.

 

 

Camping Rozac este langa Trogir

https://www.camp-rozac.hr/

 

este un camping frumos chiar pe malul marii. am campat autorulota la 3 m de apa. accesul din Trogir se face pe un drum ingust (nici nu incap doua masini una pe langa alta desi soferii de autobuz circula pe acolo foarte relaxati). este un camping mare cu ploturi pentru rulote si cu casute mobile. este amplasat pe o limba de panamt inconjurata pe trei parti de apa. grupurile sanitare sunt ok, curate. sunt ploturi care au apa si energie electrica si ploturi care au doar energie electrica. campingul este frumos datorita amplasarii. Trogir este un oras superb, o citadela medievala cu strazi inguste. legatura cu orasul se face cu autobuzul exact de la iesirea din camping sau pe jos (sunt 2 kilometri). peste golfulet gasiti un magazin alimentar cu de toate (am trecut cu caiacul sa cumparam bere). datorita reliefului si amplasarii soselei, zona este un pic cam zgomotoasa (in prima noapte am numarat motociclete pana la 2-3 noaptea). 

 

un plot standard (dar pe marginea apei) 75 euro pe noapte.

 

Camping Dubrovnik (chiar in oras)

https://www.valamar.com/en/camping-dubrovnik/solitudo-camping

 

efectiv nu va recomand decat daca nu aveti alta optiune. un camping foarte mare compus din doua zone traversate de o sosea care duce la mare. pe soseaua circula autobuze, masini, motociclete, toata lumea care vrea sa ajunga la mare. foarte neingrijit iar grupurile sanitare amplasate intr-un singur loc la intrare, practic sa ajungi la ele, iesi pe strada, mergi 100 m pe strada cu prosopul pe umar. la cca 1 kilometru este autobuzul care merge in oras. orasul, ca si Trogir, foarte frumos dar foarte aglomerat si scump (o pizza de o persoana intre 26-32 euro)

 

pret 78 euro pe noapte.

 

in rest am vazut multe campinguri mici amplasate in golfulete. altfel, Croatia e superba, un relief minunat, munti care ies din mare si o puzderie de insulite.

 

 

 

  • Like 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ciprian Mirescu

Mulțumim pentru prezentare Bogdan :salutare!:,   drumuri libere! 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal

Mulțumim pentru prezentare! Drumuri bune și multe ieșiri reușite în continuare!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.