• Conţinut similar

    • Claudiu Fabian Milea
      de Claudiu Fabian Milea
      As dori sa prezint un camping in care ne-am simtit foarte bine si care este foarte streategic amplasat pe DN1 intre Brasov si Sibiu, aproape de muntii Fagaras si traseele montane, Transfagarasanul este la o aruncatura de bat, cetatea Fagarasului, cetatile sasesti din zona vaii Hartibaciului, trasee de bicicleta marcate de cei de la Colinele Transilvaniei.
       
      Campingul este administrat de o familie din Olanda, de aici si numele in olandeza care inseamna "La salcia batrana" si ofera printre altele, o bucatarie utilata cu plita electrica pe inductie, frigider, spalator, locuri de luat masa, un spatiu de citit cu o mica bibilioteca, mese pentru diverse jocuri, o casuta de joaca pentru copii foarte bine dotata cu jucarii din lemn de foarte buna calitate.
       
      Grupuri sociale cu toalete, dusuri, chiuvete foarte curate, curatenia se face de mai multe ori pe zi si am avut surpriza ca la fiecare utilizare sa le gasesc proaspat spalate...
      Locurile de campare sunt foarte numeroase si se observa cum au marit dimensiunea campingului de la an la an prin achizitionarea de noi parcele pe care au plantat garduri vii, pomisori si care delimiteaza foarte frumos zonele de campare... in zonele cele mai noi achizitionate aceasta vegetatie este inca de mici dimensiuni si nu ofera multa umbra naturala dar in zonele mai vechi exista umbra suficienta.
       
      Am ajuns in camping marti in 2 iunie pe o ploaie destul de serioasa si am fost rugati sa parcam rulota undeva in camping iar dupa oprirea ploii sa ne stabilim un loc de campare pentru a nu afecta gazonul care este foarte bine intretinut. In timpul saptamanii am fost doar 3 familii in camping iar in weekendul prelungit de rusalii a fost mai multa lume dar nu aglomerat, cu toate acestea am avut parte de liniste si am apreciat faptul ca nu a fost muzica sau galagie nici in weekend de la clientii campingului, singura neplacere a venit din partea unor vecini mai indepartati ai campingului, de o anumita etnie, care ascultau in timpul zilei, la un volum destul de suparator dar nu infernal o "muzica" de proasta calitate... Am discutat cu proprietara acest aspect si ne-a rugat sa facem noi plangere la politia locala deoarece ea a facut in trecut si a fost ea amendata pentru acest fapt... Cum spuneam, galagia a fost ocazionala si in timpul zilei, deci am renuntat...
       
      Tariful de campare este 45lei / echipaj. Pentru copii nu am fost taxati desi au 7 si 9 ani. Consider un pret foarte foarte bun.
      Nu am foarte multe fotografii din camping, insa am cateva din imprejurimi.
       
    • Serban Ionut
      de Serban Ionut
      Perioada 15, 16, 17 martie .
      Iesire la munte offcamping sau camping amenajat.
      Cautam participanti.
      Zona Valcea, Brasov, Prahova, Arges.
      Cine cunoaste locatii asteptam sfaturi de campare .
      Hai in numar cat mai mare sa iesim. 
    • Adrian Burla
      de Adrian Burla
      Zona se afla in imediata apropiere a localitatii Candesti, jud. Arges, pe malul raului Bratia. Coordonate gps 45.338713, 24.951206, in localitatea Candesti se urmareste traseul montan spre vf Iezer, triunghi albastru.
      In zona sunt foarte multe poienite mari unde se poate campa. Recomand drumul  judetean DJ 735 din Campulung , sunt 13 km, iar ultimii 2 sunt neasfaltati. Drumul este plin de gropi dar practicabil. Se poate ajunge si pe drumul comunal DC16 care este proaspat asfaltat dar destul de ingust,  iar ultima portiune care este neasfaltata (sunt bolovani destul de mari) se urca destul de abrupt. Nu incercati sa folositi  Drumul Islazului (cum apare pe Google Map), in teren nu am vazut un drum practicabil pe celalalt mal, iar  podetul nu pare tocmai ok (ultima poza).
       








    • Oana Zidaru
      de Oana Zidaru
      Iesire cu familia zona Cartisoara-Transfagarasan, am poposit la margine de rau, superbă zona, pacat de oamenii care nu respectă natura si lasă gunoaie după ei, asa greu o fi să iti iei saci de gunoi cu tine si să arunci acolo, mă intreb?!Oare nu se gandesc că si alti oameni trebuie să se bucure de acele locuri si faci cinste locului "respectandu-l?!Lasă gunoi in urmă si-i auzi spunand ca avem o țară urâtă si murdara...avem o țară prea frumoasă si sunt locuri minunate dar nu o respectăm si apreciem indeajuns...frumusetea naturii si integritatea ei.
      Revenind la lucruri mai frumoase, am dorit o rulota a fost dorinta mea cea mare si intr-un final cu cercetari minutioase am achizitionat una.Iubirea pentru natura am norocul să o impartasesc si cu familia mea, facem iesiri de cate ori avem ocazia.
      Să ai o rulota nu trebuie să fii fitos si pretentios iti asigură strictul necesar si posibilitatea de a vedea cea ce o camera de hotel oricat de bine plasată ar fi nu ti-o da, minunatia de natură, susurul apei dimineata, posibilitatea de a fi tot timpul in alte si alte locuri frumoase , poti calatori cat mai mult si la buget redus dar nu neaparat doar pentru asta, trebuie să iti placă natura si farmecul vietii nomade si libertatea care ti-o daruieste, pe mine mă încarcă cu energie si mă face sa mă simt minunat.





















    • Stefan P
      de Stefan P
      Ieri am pornit iar intr-o plimbarica.
      De data asta nu am plecat de acasa ci de la Giurgiu cu niste prieteni veniti din Germania!
      Am plecat doua masini ieri dimineata la ora 8 si fiind ziua la trei persoane din gasca am zis sa le fac o surpriza sa-i duc la munte.
      In minte mi-a venit Bucegii.
      Asa ca am luat-o spre munti, am ajuns la Padina unde poiana era plina de corturi si rulote si tot odata sa vad si dezastrul dupa ploile din zilele trecute.
      O surpriza i-am facut-o unuia dintre ei ca l-am dus pe la Dichiu pe la depozitul ala militar unde lucrase cu ani multi in urma.
      Apoi am mers la Pestera Ialomitei, m-am intors inapoi si m-am oprit tot la locul care mi-a placut mult,  Izbucul Coteanu.
      Aici era destul de dezastru, in poiana unde mai statusem pe malul raului era numai nisip, pietre, lemne aduse din amonte de ploi. 
      Dar am gasit un loc frumos chiar aproape de izvor si am facut un gratar,  spritz si apoi am luat-o iar la drum si i-am plimbat pe Transfagarasan si apoi la ora 1 noaptea am ajuns acasa.
      O faza tare si emotionanta a fost cand am oprit brusc pe malul lacului Bolboci, am pus melodia cu "La multi ani" i-am scos pe toti din masina si am cantat impreuna, am servit si ceva rece de i-am facut pe sarbatoriti cu lacrimi in ochi!
      Ce mai! A fost super faza!
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.