Mihai-Arad

Pe Drumul Mătăsii - Adventure Freedom

2 postări în acest subiect de discuţie despre Pe Drumul Mătăsii - Adventure Freedom

Pe Drumul Mătăsii - Adventure Freedom

Mihai-Arad

Curaj, determinare si dragoste multa...

Masina adevarata (motor= panzer!)

Aventura incepe cu putin timp inaintea pandemiei.

O FAMILIE FERICITA !

 

"""Dintr-un mic sat din Oberfranken (Franconia Superioară), familia Schmitt își propune să descopere lumea cu camionul lor (transformat in autorulot): Orientul Mijlociu, Rusia, Mongolia și China – o călătorie pe urmele legendarului Drum al Mătăsii. În autorulota-camion, Michi, Thorben și cei doi copii Romy (6) și Levi (4) isi urmaresc visul lo, r de libertate fără margini. Timp de doi ani, BROASCA (vezi culoarea si forma camionului), ar trebui să fie casa lor. Faptul că fiica Romy nu trebuie să meargă în clasa întâi, dar o poate duce în marea călătorie, ea datorează înțelegerea directorului școlii: Călătoriile sunt cea mai bună școală din viață.

Alaturi de  familia Schmitt în Israel, la Marea Moartă, într-una dintre cele mai spectaculoase peșteri de sare din lume. Vizita lor aduce copiii, în special, aproape la marginea puterilor lor. E la doar o aruncătură de băț de Iordania vecină.
În Wadi Rum, legendarul cadru al "Lawrence al Arabiei", familia experimentează marea ospitalitate a localnicilor - și nimeni nu are nici o idee ce uși acest lucru se va deschide pentru ei. Arabia Saudită are voie să traverseze familia doar rapid, potrivit declarației stricte a autorităților. Dar apoi se întâmplă un miracol. În loc de viza de tranzit, Schmitts obține o viză de intrare, și cu care fac istorie. Ei sunt primii turiști care li se permite să călătorească în țara strict musulmană. Patru zile devin patru luni. Veți experimenta peisaje vulcanice antice și singurătatea lui Rub al Khali – cel mai mare deșert de nisip din lume. Când "broasca" rămâne blocată în nisipul deșertului, ele sunt complet pe cont propriu. Călătoria de vis aproape că amenință să devină un coșmar. Regatul Oman devine un cartier de iarnă și atrage cu plantații de tămâie antice, plaje de vis și delfini în Oceanul Indian. Libertatea pare nelimitată. Dar în același timp, coronavirusul se răspândește în China."""

 

Vizionare placuta!

 

 

Ce spuneti ?

Cati dintre noi aveti curajul si determinarea acestei frumoase familii?

 

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Mihai-Arad

:default_109:

Pentru noi, ... cei mai multi, o asemenea aventura ramane doar un vis, din pacate.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

XGO Camping - peste 20.000 de repere pentru rulotisti, disponibile din stoc sau la comanda.
NOU !
- Acum gasiti la noi si corturi auto. Pot fi montate pe orice tip de autoturism, inclusiv Dacia Logan si Sandero - www.xgocamping.ro
- Vreti o autorulota noua la cel mai bun raport pret/calitate? www.xgoautorulote.ro

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.