Viorel K

Taxa mai mare la rulotele mai inalte?

4 postări în acest subiect de discuţie despre Taxa mai mare la rulotele mai inalte?

Taxa mai mare la rulotele mai inalte?

Viorel K

Pe speurders.nl vad o rulota cu plafonul din acela care se poate ridica, iar in descriere se spune ca are doar 1, 98 inaltime, deci nu trebuie sa platiti extra taxe. Google a tradus "It has a height of 1.98 m, so you do not have to pay extra toll costs."  Despre ce taxa e vorba? Daca stie cineva.

Si in secundar, aveti vreo parere despre acest sistem? E supus infiltratiilor sau ce dezavantaje ar avea, dincolo de operatiile in sine de ridicare si coborare care presupun ca nu sunt chiar mari consumatoare de timp.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Raul G

Cred ca vorbești despre Eriba Touring sau Dethlefs Tourist.
Nu ai nici o reducere la vreo taxă, se plătește suplimentar în anumite tuneluri prin Alpi, nave spre Sardegna si Corsica si chiar anumite autostrazi dacă depășești 3 metri înălțime, motiv pentru care eu nu am pus biciclette pe mașină.
La ceea ce se referă anunțul înseamnă că vei economisi bani pe carburant fiind mai aerodinamica opunănd mai puțină rezistență.
Sunt modele de top deci și materialele sunt la fel, iarna ai nevoie de o învelitoare specială precum au Vw California sau MB Marco Polo. Dacă ești înalt nu intri înăuntru fără sa deschizi tavanul, tip o pauza de masă pe drum.
Vezi ca multe Eriba Touring nu au baie înăuntru.

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel K

E vorba de o Silver 310. Probabil si asta mai de top, sh dar fabricate 2020, 17.900e. Din pacate alte site-uri decat mobile.de sufera la prezentari, atat la poze cat si la descriere, asa ca nu stiu daca are baie. Se poate cauta pe net dar pt mine nu face obiectul ceva asa nou sau mai bine zis asa scump. Deja mai pun ceva si ma gandesc la un caper cat de cat. M-a facut insa curios chestia cu taxele. Multumesc.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B

In Grecia taxele pe autostrada sunt in functie de inaltime, au la porti niste rigle gradate cu care evalueaza. Diferenta semnificativa este sub/peste 2.20 metri inaltime, de exemplu o taxa de 3, 30 euro pentru sub este de 8, 30 euro peste! Daca faci Grecia nord-sud si retur te cam costa ... cat dau altii pentru un all-inclusive la bulgari :)

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.