Cosmin S

Locații off și zone amenajate, econonice

1 postare în acest subiect de discuţie despre Locații off și zone amenajate, econonice

Locații off și zone amenajate, econonice

Cosmin S

Ziua bună,

 

 În urma unor discuții și pentru că am fost des întrebat, am decis să încep această inițiativă prin care să vă prezint, fără a polua alte discuții, locații de campare off și pe alocuri, zone amenajate, de cele mai multe ori gratuite sau contra cost, la sume modice (în jur de 10€) net inferioare celor din campinguri. Mă limitez strict la destinații din afara României. 

Departe de mine a crea polemici sau discuții inutile ! Pur și simplu vă prezint locațiile vizitate de mine și rămâne la aprecierea Domniilor voastre, dacă merită sau nu, explorate.

 

Țin să fac câteva precizări și anume, faptul că în 99% din cazuri, prefer locațiile off camping, fie ele și fără nici un fel de servicii. Însă din punctul meu de vedere, o locație amenajată, în mijlocul naturii, deoparte de "civilizație", mai ales dacă este gratuită și mai puțin populată, o pot considera locație "off". 

Și da, există locații off camping, precum unele de pe malul marii la noi, cu servicii gratuite. 

 

În decursul anilor, am strâns o bază importantă de date în acest sens și  intentionam să încep un proiect în acest sens, total dezinteresat. Din păcate, am pierdut totul la un moment dat și am renunțat la a-mi mai bate capul, până în momentul de față. Astfel că voi adăuga materiale, în funcție de posibilității. 

 

Nu sunt un grozav narator, probabil nici cel mai coerent și cu trac în fața camerei, dar sper să treceți peste și să luați doar partea utilă, dacă găsiți că v-ar putea ajuta cumva.

 

Gata cu vorbăria, lăsăm imaginile să vorbească ! 

 

De mult doream să vă prezint această locație din Nordul Italiei - Lombardia, zic eu, una din cele mai convenabile locații în raport calitate-preț, nu departe de Lago Maggiore. 

Locația este gestionată de către comunitatea locală și se plătește 10€ în afara sezonului iar în sezon (Iulie, August și toate sărbătorile legale) 14€ TOTUL inclus ! 

Până și accesul la plajă, umbrele, șezlonguri, wifi, apă caldă 24h ..etc.

Deschis tot anul.

 

 

  • Like 4
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.