Ciprian Mirescu 695 Semnalează Publicat vineri la 05:43 Salutare @Andrey , probabil mai găsesc ceva poze de pe acolo. Trebuie să le caut. Vrei să mergi acolo? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 319 Semnalează Publicat vineri la 16:15 în urmă cu 10 ore, Ciprian Mirescu a scris: Salutare @Andrey , probabil mai găsesc ceva poze de pe acolo. Trebuie să le caut. Vrei să mergi acolo? Da, as vrea sa merg. Mi-ar fi de folos cateva poze, dar, si mai de folos mi-ar fi părerea ta de acum, la cativa ani distanță. Ai găsit vreun camping mai fain in Grecia? Eu am si o bărcuță gonflabila cu motor de 10 cp cu care vreau sa ies pe apa zilnic din camping. Zona pare interesanta pentru așa ceva. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 695 Semnalează Publicat duminică la 10:03 Ceau @Andrey, atasez cateva poze de atunci. Legat de camping, nu am ce să zic nimic de rău, era curățenie. Altele mai faine nu pot să zic că am găsit. Am umblat și prin alte locații dar am stat mai mult offcamping (cu riscurile asumate). Distractie plăcută ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 319 Semnalează Publicat duminică la 13:32 Mulțumesc mult! Daca a fost cineva in ultimele doua sezoane aici, poate lasă aixi o pararere mai actuală. Până acum, inclin sa merg aici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri