Blog cu diferite articole

 • articole
  5
 • comentarii
  9
 • vizualizari
  70.905

Cum sa fii corect in viata

Viorel C.

13.159 vizualizări

Despre cum sa fi corect in viata, este un articol scris cu ceva vreme in urma pe blogul personal, dar doresc sa-l reiau, deoarece in viata, mereu gasesti persoane (sau te gasesc ele), care-ti tradeaza increderea si mai mult de atat, incearca sa te copieze.

Nu am sa insirui tot felul de vorbe, doar am sa fac un rezumat la cele intamplate.

 

Am avut un moderator pe forum (nu am sa-i dau numele, fiindca pentru mine acum, este un oarecare), care se pare ca a dorit sa paraseasca comunitatea pe care am fondat-o si pe care o administrez, printr-un mod prin care dorea sa lase in urma ceva ce avea sa duca la discutii neprincipiale intre mine si un alt moderator.

Dovada stau mesajele trimise in privat.

Motivul invocat de catre el, ar fi fost ca nu se regaseste in aceasta comunitate de rulotisti, comunitate in care culmea, s-a putut regasi mai mult de doi ani.:nedecis:

 

Ce se intelege!!?

Se intelege faptul ca nu a stiut cum sa se desparta de cineva care nu l-a tradat, asa cum a facut-o el si incercarea sa de a gasi motive intemeiate (ar zice el), care pentru mine nici nu sunt de luat in seama!

La inceput, in dimineata zilei respective a postarii sale cum ca vrea sa ne paraseasca, am incercat sa discut cu el telefonic, sa-l conving sa se mai gandeasca la pasul pe care doreste sa-l faca.  Nu a dorit sa-mi zica adevaratul si realul motiv pentru care doreste sa plece din forum, invocand alte discutii si evitand faptul ca si-a creat un forum, lucru ce l-am descoperit in aceeasi zi.

Multi au inteles ca supararea mea este ca si-a facut forum. Nici vorba! Poate sa faca 5 si el si altii, nu ma deranjeaza, fiindca mi-a placut si-mi place concurenta, iar din toate acestea, au de castigat rulotistii.

Dar, ca sa nu fi sincer si sa tradezi o persoana care a avut incredere in tine, care te-a promovat moderator, iar tu sa incerci sa "bagi nuia printre gard" (cum spune o vorba romaneasca), sa-i inseli increderea si respectul pe care ti l-a afisat, nu cred ca poate fi corect!

Si culmea culmilor, din toate cuvintele existente in limba romana, nu a gasit alt titlu la forumul lui, decat "despre rulote", titlul blogului meu. Bravos!

 

Oare, in astfel de momente, cine este de condamnat?! :tamp:

Dar cum scriam si la inceputul acestui articol, este cam greu sa fi corect in viata, iar daca se poate,  copieaza ce face altul, ca doar este mult mai usor, decat sa-ti pui mintea la contributie.

Rusine!

blogrulote



Comentariu


Comentarii Recomandate

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.