• Conţinut similar

    • NRLaurentiu
      de NRLaurentiu
      Buna dimineata,
       
      Un top cu cele mai vandute marci de rulote,  extras din articolul celor de la "Tendinte in campare" de pe YouTube, regasiti mai jos:
       
      1. Fendt, 21 %
      2. Hobby, 17 %
      3. Knaus, 13 %
      4. Dethleffs, 9 %
      5. Eriba, 7 %
      6. Adria, 6 %
      7. Burstner si Caravelair, 5 %
      8. Weinsberg, 4 %
      9. Tabbert si LMC, 3 %
       
      Pentru a afla cate rulote s-au inmatriculat anul trecut in Olanda si cate unitati a vandut fiecare marca in acelasi an, urmariti clipul.
       

    • Viorel C.
      de Viorel C.
      Vand o rulota marca KIP, model Grey Line 48 T, fabricata in anul 1993, cu o greutate proprie de 911 kg si care este adusa din Olanda. Este un model de rulota ce poate oferi un confort pentru 4-5 persoane, avand doua spatii de odihna, cu separator intimitate, incluzand doua canapele la intrare in zona stanga si un coltar destul de mare in zona din dreapta, cu o bucatarie echipata cu o chiuveta de inox, un aragaz cu trei ochiuri, un frigider marca Electrolux cu congelator, care bineinteles ca functioneaza pe curent si gaz, un sistem de incalzire Truma cu ventilatie in toata rulota, inclusiv in zona frontala, in portbagajul rulotei.
       
      Rulota mai detine o cabina de toaleta destul de mare si cocheta, echipata cu un wc fix si avand golire prin exterior, cadita si o chiuveta pentru apa adaptabile pentru dush, un cort deschis care se prezinta cu un schelet din aluminiu si cu o inchidere pe toata  lungimea rulotei si nu in ultimul rand, detine o baterie proprie cu panou comanda (vezi imagini), ce face ca toate utilitatile sa fie functionale integral pe 12 V.
      Toate geamurile dispun de plase anti-insecte, jaluzele atermice care ruleaza, perdele si draperii.
      De asemenea dispune de doua trapdotate e cu plase contra insectelor si jaluzele atermice.
      Mai detine o perdea la intrare modelul "coada de motan", butelie originala, sistem antibalans si bineinteles roata de rezerva.
       
      Rulota arata foarte bine, atat interior cat si pe exterior, foarte curata, fara infiltratii, fara uzura sau alte probleme.
      Pentru toate utilitatile existente se face proba in momentul instrainarii.
      Este ideala mai ales pentru cei care ies de multe ori off camping, datorita fizionomiei caroseriei.
       
      Pret 2650 euro!
      Telefon 0768710487

    • Laur Lucaci
      de Laur Lucaci
      Salutare , rulotisti !
       
      Sunt nou pe aici si vreau sa intru in curand in posesia unei rulote. Am un buget poate putin cam mic dar sper sa gasesc ceva ce sa acopere majoritatea dorintelor. 
      Bugetul se invarte in jurul sumei de 3000-3500 de euro , iar necesarele din dotarile rulotei as vrea sa fie cele 2 spatii de dormit , carligul antibalans si cortul. 
       
      Din cate am cautat in tara , foarte multe rulote le-am gasit in zona Aradului. De aici de pe forum am inteles ca multe rulote de acolo sunt aduse din Anglia de catre romi si nu stiu daca ar merita sa ma complic. A doua varianta ar fi achizitionarea rulotei din Germania. Sunt dispus sa bat drumul asta , dar as vrea sa ma indrumati spre ceva parcuri , daca stiti , sau sa imi spuneti cum e mai bine sa procedez (sa o rezerv de acasa sau sa merg sa iau la pas pacurile).
       
      Sper ca am dat toate detaliile de care aveti nevoie pentru a ma putea indruma cu orice sfat sau idee.
    • Sorin S
      de Sorin S
      Deschid acest topic cu ideea sa aflu care este mai rezistenta , buna si dotata marca de rulota.
      Aici nu vorbesc de marcile englezesti, care stim toti ca au probleme cu infiltratiile.
      Ce marca de rulota sa imi iau?
       
      TEC
      Dethleffs
      Chateau
      Caravelair
      Sterkeman
      Grau
      Knaus
      Fendt
      Tabbert
      Mai sunt marci de rulote, dar nu imi vin in cap acum , ideea este ca cele frantuzesti si englezesti raman backup.
      Prioritare sunt cele nemtesti si olandeze , problema este ca printre ele apar aceste panouri de plastic in partea din fata .
       
      Astept cu mare interes sfaturile voastre, chiar daca sunt rulotist de 10 ani, mai trebuie sa primim sfaturi la achizitionarea unei rulote, ca doar o iei pentru termen mai mare ..
       
       
      Multumesc!
    • Trasnea Alin
      de Trasnea Alin
      Dethleffs Family 430
      Cum ne-a prins microbul, am inceput sa studiem ofertele de rulote locale si din Olanda.
      Am gasit cateva anunturi interesante, le-am rezervat si inainte cu 2 zile sa plecam a aparut ea Dethleffs Family 430 din 1999 . La 30 de minute de cand a aparut anuntul deja vorbeam cu proprietarul la telefon pentru rezervare, si a doua zi am si plecat.
      Am ajuns la proprietar, Paul un om de cuvant care ne-a prezentat bijuteria, am si platit-o pe loc, am luat masa impreuna iar in aceea noapte am dormit in rulota la el in curte. Acolo era frig nopatea dar soba a facut caldura suficienta.
      A doua zi am mers la 60 km sa facem actele, ne-am agatat de ea si inapoi acasa. Am fost putin speriati deoarece este prima noastra rulota, are 830 kg goala si mma 1100 si nu stiam cum este sa conduci cu rulota in spate.
      Totul a decurs foarte bine pana acasa.
      Sa revenim la rulota, are 2 spatii de dormit, frigider pe 3 cai, aragaz, boiler la care trebuie sa ma uit daca e pe gaz sau electric. Wc fix cu dus, cupla antibalans, amortizoare, trumavent, suport biciclete, cort si terasa. Multumim forumului si domnului @Viorel pentru toate sfaturile date inainte de a face acesta investitie. Sunt colegi binevoitori sa ne arate cum au boilerele pe gaz, instalatiile fotovoltaice, antena tv (vrem si noi in viitor) si ne ajute sa descoperim cum functioneaza toate cele, cum se monteaza cortul si ce o mai fi la ea cu ocazia intalnirii de la Fantana Craiesei? Aici va fi prima noastra iesire cu rulota..

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.