Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 4 August, 2017 O zi frumoasa de la Constanta ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 August, 2017 !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 August, 2017 On 03.08.2017 at 0:27, Radu Ghita a scris: @Sorin Leitoiu incearca sa instalezi un adblock pentru browserul pe care il folosesti! Exemplu pentru Firefox https://adblockplus.org/ Multumesc de sfat 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 August, 2017 si bine v-am regasit! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 August, 2017 stie cineva ceva varianta de campare in Buftea sau imprejurimi?Cu ocazia Summer Well. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 August, 2017 si 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 August, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Buna dimineata tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 August, 2017 !! Sa aveti o zi buna !! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.966 Semnalează Publicat 5 August, 2017 din Slovenia ! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Buna dmineata 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Weekend placut tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Cum este briza in Vama ? @Emil Vinteler 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Daca nu ar fi briza marii cred ca nu am mai iesi din apa 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Mai sunt locuri pe langa voi? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 August, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Salutari de la Arcani, Gorj ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 5 August, 2017 24 minute în urmă, Stefan Adam a scris: Salutari de la Arcani, Gorj ! Salut, Fane!Sa aveti distractie placuta si bere rece! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 August, 2017 !! Salut si racoreala placuta!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 August, 2017 în urmă cu 1 oră, George M. a scris: "Felicitarile", masa si dansul mai pot intarzia. Nu inteleg de ce atatea observatii legate de prezentare. Puna omul mana pe rulota, fuge rpd la mare si posteaza rapid impresii de pe un telefon. In loc sa i cerem mai multe detalii despre locatie, insistam cu "prezentarea" in vederea "felicitarilor". Nu acesta este scopul principal al unui forum de discutii... si al acestuia in special. Parerea mea ! Colegul nostru @George M. are o problema cu intelegerea necesitatii de a da buna ziua, inainte de a te adresa unei comunitati. Poate ca mai sunt si alti colegi care imbratiseaza aceasta opinie. Din acest motiv, invit colegii sa exprime aici punctul lor de vedere, pentru ca pe viitor sa stim cum procedam! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Buna seara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 5 August, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Cred ca cel mai bine ar fi ca topicul de prezentare membru sa fie unit cu cel de prezentare rulota, si sa se numeasca ceva de genul Prezentare membru si rulota lui (sau intentia de a avea una). Individual topicul de prezentare membru e cam inutil sa scrie omul "Salut sunt Ionel din Cluj" si atat, ca oricum vezi in userul lui aceste lucruri. Dar sa zica, "Salut sunt Ionel din Cluj si am o rulota Hobby 490 din 1998 sau vreau sa cumpar o rulota in curand" si sa puna niste poze cu atelajul pe care il are sau pe care si-l doreste e mai bine, parerea mea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri