Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Salutari din Paris unde de doua zile sunt 45 grd la umbra. Aseara la ora zece erau 37 grd si ne bucuram ca s-a racorit!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Neața bună la toată lumea! Nu mai e de stat acasă cu căldurile astea , trebuie căutat muntele la răcoare ! O zi frumoasa să fie pentru toată lumea! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 si va dorim sa aveti parte de o zi excelenta! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Având în vedere că weekend-ul se apropie cu paşi repezi, vreau să ştiu dacă rămâne valabilă ieşirea la Băile Turda în formaţia discutată sau s-a modificat programul la careva dintre voi. La mine nu. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.471 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 A fost cineva recent pe la Cheia? Am auzit ca au mutat pe cei campati pe lunca din stanga drumului, inainte de intrarea in Cheia. In conditiile astea banuiesc ca nu se mai gaseste loc de campare pe platoul din dreapta dupa ce treci podul. Poate confirma cineva? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Da @Alin Opran...Colegul @gigi borteanu a vorbit despre acest lucru in topicul de mai jos... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.471 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Multumesc @Daniel P! E clar ca s-a incheiat cu iesirile la Cheia pana la toamna (tarziu) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 colegilor rulotisti oriunde v-ati afla! Tocmai am gasit un motiv sa dau de baut, pentru ca usor-usor am ajuns la frumoasa cifra de 5000 de postari, in cei 2 ani si jumatate de cand cu mandrie fac parte din aceasta comunitate... Maine si poimaine voi fi la Letca Noua la o balaceala, plaja, gratar si berea rece aferenta si corespunzatoare... Daca cineva e interesat sa ni se alature, poarta mea e larg deschisa... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 9 minute în urmă, Alin Opran a scris: Multumesc @Daniel P! E clar ca s-a incheiat cu iesirile la Cheia pana la toamna (tarziu) Stii ca pentru noi, Cheia si Valea Cerbului sunt locatiile preferate doar toamna tarziu, iarna si primavara devreme... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.471 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Stiu Dane dar nu ma inteleg cu a mea soata ca vrea sa mergem la Cheia weekend-ul urmator. Degeaba i-am spus ca nu mai e ce a fost... si ca n-am loc sa intru cu "hotelu'" dupa mine, daramite sa mai si intorc. Weekendul trecut am trecut pe Valea Cerbului si m-am intalnit cu @Manole Marius si cu ocazia asta am observat ca platoul dupa prima urcare era aproape liber. Asa ca mai mult ca sigur weekendul urmator (de vineri seara pana luni dupa-amiaza) voi fi acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Ti-am spus ca pe platoul ala, gasesti sigur un loc... Care week-end, de maine? Sau saptamana viitoare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.471 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Celalalt, 30.06 pana pe 03.07. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Aha...Deci maine ne vedem la locul faptei. Eu ajung dimineata, pe la 09.00... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.471 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Eu seara tarziu, trec sa iau sotia si baiatul din Bucuresti. Da' chiar daca e tarziu, tot pana la tine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 OK...Ma gasesti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Pentru cei din zona Clujului sau pentru ce vor veni la baile din Turda astazi ma duc sa-mi cumpar de la Dej solutii pentru toaleta rulotei, doreste cineva? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Am plecat la Dedeman! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 La Dedeman nu am gasit solutii asa ca la Dej la Pety. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Hornbach n-aveti prin zona? Am cumparat eu ieri si am postat detalii aici ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Si am sofer 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 pentru ca 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Nu avem Hornbach @Daniel P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2017 Buna seara, noi confirmam participarea, sambata dimineata suntem in Baile sarate, alaturi de noi mai vin 3 echipaje( @Levi N, @Dan Dan, @Ovidiu-Betty si asteptam confirmarea lui @Cristian A si @Ciurea Sorin.Cine mai doreste sa ni se alature este binevenit. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri