Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Eu unul am fugit la RAR. Am programare pentru omologarea instalatiei de GPL. O zi cat mai placuta tuturor. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Succes @Cornel C Mihailescu 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Am incercat sa-mi pun poza in status, dar nu intra. Se pare ca m-am ingrasat si pana mai slabesc un pic, trebuie sa aveti putintica rabdare. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Salutare 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 în urmă cu 1 oră, mircea a scris: Am incercat sa-mi pun poza in status, dar nu intra. Se pare ca m-am ingrasat si pana mai slabesc un pic, trebuie sa aveti putintica rabdare. Trimite-o pe adresa de email forum.rulote@gmail.com si o atasez imediat 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 996 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Salutare! Avem cumva un topic despre RCA pentru Rulote(remorci)? Ca nu merge search-ul! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Avem... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Buna ziua ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 colegilor. La mine e cald si frumos afara, circa 19*C. O zi caldurorasa tuturor. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Stie cineva cum se repara rulotele in Romania , in urma unui accident, pe asigurarea vinovatului? exista in Romania service autorizat pentru a repara , pe asigurare, o rulota ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Salut baieti!! Va doresc o seara buna si linistita!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Azi am avut onoarea sa avem in vizita un musafir deosebit : colegul si prietenul nostru @Ciurea Sorin , caruia ii multumim si pe aceasta cale pentru surpriza deosebit de placuta pe care ne-a facut-o. Cu aceasta ocazie am invatat multe lucruri utile de la el cu privire la ingrijirea pomilor fructiferi si a vitei de vie, taierile de primavara, tratamente, etc. Am facut un tur al MOSIEI NOASTRE, dar si al casei si sper ca s-a simtit bine si va mai reveni ori de cate ori va fi prin zona. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Va dorim o noapte linistita! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 dragi . în urmă cu 4 ore, Andrei Urucu a scris: Stie cineva cum se repara rulotele in Romania , in urma unui accident, pe asigurarea vinovatului? exista in Romania service autorizat pentru a repara , pe asigurare, o rulota ? Andrei ce ai pățit? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Noapte buna colegi 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Dragi colegi! Doar atat va pot spune, ca am avut o zi plina de satisfactii si ma voi culca fericit, ceea ce va doresc si voua, adica sa aveti o noapte linistita! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 O nimica toata ...un "poc" micut la rulota ..nimic deosebit 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bravo @mircea! Mare onoare! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 18 minute în urmă, Andrei Urucu a scris: O nimica toata ...un "poc" micut la rulota ..nimic deosebit Din cate stiu eu, firma de asigurari unde si-a incheiat RCA cel vinovat de producerea accidentului, face o evaluare a pagubei si iti ofera o suma de bani cu care sa ti-o repari pe cont propriu... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Nu avem niciun service autorizat in Romania care sa lucreze cu asiguratorii? Nasol moment... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Poate sunt prin tara, dar cel putin in Bucuresti eu n-am auzit de asa ceva... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Mai este un picut si vine week-endul. O noapte linistita sa aveti si sa ne salutam dimineata la cafea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Din ciclul una pe zi, pentru colegii care inca nu s-au culcat. Intreaba invatatoarea : - Stie cineva din clasa care este motivul pentru care pasarea ULIU a primit aceasta denumire? Bula cu mana sus: - eu stiu! Uliu este o pasare antica care avea picioare scurte si outze mari si cand ateriza, de durere facea Uliu, Uliu, Uliu, si uite-asa i-a ramas denumirea de ULIU. Va doresc o noapte linistita si maine o zi excelenta! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri