Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 ! si la munca! O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 996 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Neata buna si din partea mea. Brrrr ce urat este afara, . Doar 14*C si picura. Imi beau si la cumparaturi. Mai trebuie sa si mancam. O zi frumoasa va doresc dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 buna la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 , domnule Eugen. Se pare ca am ramas doar noi doi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 (modificat) Se pare ca ramas doar eu? ; De fapt asa se vede! O, o, afara a început sa ploua! Modificat 2 Noiembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 tuturor! Si eu p-aici... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Am aterizat si eu , pe bune am fost pâna la Barcelona cu avionul , o mica vacanță de lucru ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Da Sorine, ce mare lucru! E ca si cum as pleca eu de la Ploiesti pana la Bucuresti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Na ca ne-am inmultit! Bun venit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 buna, dragi colegi!! Si eu si eu sunt "p"aci". inca nu m-am culcat !!! Sorine, spune-mi si mie: cum este o "vacanta de lucru"!?!? Oricum, bine ai venit acasa!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 (modificat) Nea Costica , și Mircea , cum zic eu m-am dus repede si am venit fuga , in sensul că am plecat luni si am venit astazi cu decolare din Budapișto , am fost la o semnare de contract și am facut un pic de cumpareturi de Crăciun ca e aici pe noi , numai mâine nu-i poimâine...și vine Moșu !Indicatiile partidului de guvernământ din casă- am plecat cu listă de la SEFA ! Modificat 2 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Dragi colegi de când zbor , și am un pic de ore, nu am prins un drum mai prost ca și acesta vorba mea -iar nu au asfaltat aștia - atâta m-au zgâlțit ăștia de la Malev că-mi venea să mă dau jos și să o iau perpedes.De la decolare am buctat-o ca a lovit cu coada de pistă și după aia tot zdranga , zdranga . Sincer am avut morcovul in fund cu tot cu iepure ! Abia când am simțit pământul sub picioare am făcut cruce și am mulțumit celui de sus că s-a indurat și a pus avionul inapoi pe pământ. Cred că Dumnezeu ne incearcă uneori să vadă credința noastră ! Așa am avut parte de , , Vacanța de lucru , , cu palpitații ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Ce mai faci @Cristian H? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 . Pai bine @Ciurea Sorin asa ne-a fost vorba??? Parca ziceai ca ne vedem la...Barcelona. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Bine, ...rutina de zi cu zi, presărată cu cate-o escapada Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 @Ciurea Sorin, acum inteleg sensul postarii : . A fost si Mosul cu tine in avion, asta e concluzia! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Vă doresc o noapte liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri