Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 5 Mai O săptămână frumoasă și drumuri bune tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 13 Mai și 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 15 Mai VID-20250515-WA0002.mp4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 16 Mai 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 2.051 Semnalează Publicat 18 Mai Eh, in seara asta eu ma bucur ca mai pot iesi din tara cu rulota spre Paris, asa cum mi-am propus inca de anul trecut! 👍 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 4.016 Semnalează Publicat 19 Mai în urmă cu 17 ore, NRLaurentiu a scris: Eh, in seara asta eu ma bucur ca mai pot iesi din tara cu rulota spre Paris, asa cum mi-am propus inca de anul trecut! Idem! LE - Nu-mi doream pretul benzinei de 1 leu, si nici "lapte & miere" in cada de baie. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 4.016 Semnalează Publicat 19 Mai Sambata 17.05.2025 Romexpo AUTOTOTAL BUSINESS SHOWTarg de echipamente si accesorii auto 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 7 Iunie Seara buna din Murighiol - Casa din Delta. Prima iesire pe anul acesta: 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 13 Iunie Weekend plăcut și drumuri bune 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.421 Semnalează Publicat 16 Iunie Bună dimineața! O zi de luni ușoară să aveți și o săptămână cu multe realizări. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.421 Semnalează Publicat 23 Iunie Bună dimineața! O săptămână ușoară să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 28 Iunie Ziua buna de pe Rarau! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.421 Semnalează Publicat 6 Iulie Bună seara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.421 Semnalează Publicat 21 Iulie Bună dimineața! O săptămână cu multe realizări să aveți! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 22 August Buna seara din camping Siady - Argestru! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 4.016 Semnalează Publicat 23 August Salutare @Roland Stanciu Vacanta placuta! Care/cum este "atmosfera" pe acolo? Majoritatea pozelor postate ... pare cam pustiu. Cateva cuvinte, ne-ar ajuta sa ne facem o idee despre locatie. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 23 August Camping Siady Argestru - la 3 km de Vatra Dornei. Doar 2 rulote, a mea si inca una! Liniste. Campingul are si o piscina acoperita, dar nu am intrat acolo (tragedia a fost ca am uitat costumele de baie acasa)! Accesul un pic dificil, deoarece e o panta cam abrupta. Doar 2 toalete si doua dusuri (una barbati, una femei), Dusul in aceeasi incapere cu toaleta! In schimb erau curate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 4.016 Semnalează Publicat 24 August @Roland Stanciu Multumim pentru informatii. Activitati prin zona? Excluzand drumetiile si "gratarul"... Sa fie oare locul unde auzi (!) linistea, acum in perioada concediilor? Locul pare fara viata (pustiu, cum ai mentionat mai sus), sau vremea (rece, ploioasa) e de vina? Personal, nu ma atrage. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 24 August 25 minute în urmă, Mihai-Arad a scris: @Roland Stanciu Multumim pentru informatii. Activitati prin zona? Excluzand drumetiile si "gratarul"... Sa fie oare locul unde auzi (!) linistea, acum in perioada concediilor? Locul pare fara viata (pustiu, cum ai mentionat mai sus), sau vremea (rece, ploioasa) e de vina? Personal, nu ma atrage. Activitati? Gratar nu am facut. Liniste, era tinand cont ca nu eram decat doua rulote in camping. Alte activitati? Pai sa spun ce am facut eu. Am mers 11 km pana la Dealul Floreni si am facut un zbor cu un avion ultrausor. Senzatie faina: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 24 August Alte activitati: campingul are piscina acoperita, insa nu am fost (am scris mai sus de ce), in Vatra Dornei, la 3 km de acest camping, gasesti telescaun, si poti urca pana la cota 1300 ... cam astea ar fi, altele nu imi vin in minte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 4.016 Semnalează Publicat 25 August La 24.8.2025 la 8:48, Roland Stanciu a scris: Activitati? ...... la Dealul Floreni si am facut un zbor cu un avion ultrausor. Senzatie faina: Eu, ... zis "pas" la astfel de distractie/relaxare. Nu-i pentru mine ... Urasc calatoria cu avionul (calatoresc numai "fortat de situatie"). La 24.8.2025 la 9:06, Roland Stanciu a scris: in Vatra Dornei, la 3 km de acest camping, gasesti telescaun, si poti urca pana la cota 1300 ... E bine de stiut! Multumesc, ... multumim pentru poze si informatii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 27 August La 25.08.2025 la 20:27, Mihai-Arad a scris: Eu, ... zis "pas" la astfel de distractie/relaxare. Nu-i pentru mine ... Urasc calatoria cu avionul (calatoresc numai "fortat de situatie"). Zborul cu un avion ultrausor e total diferit de un zbor cu avion de linie! Ai incercat vreodata? Eu am la activ 3 zboruri cu ultrausorul, si nenumarate zboruri de linie. Zborul de linie e banal, dormi in avion. Zborul cu ultrausorul ... nici sa vrei nu te ia somnul. E altceva! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 183 Semnalează Publicat 28 August Ai intrebat daca avionul ultrausor este omologat si pilotul are autorizatie de zbor cu pasager? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 274 Semnalează Publicat 28 August în urmă cu 14 ore, Cosmin B a scris: Ai intrebat daca avionul ultrausor este omologat si pilotul are autorizatie de zbor cu pasager? Mai conteaza acum?! Daca scrie. inseamna ca inca e cu noi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 29 August La 28.08.2025 la 8:11, Cosmin B a scris: Ai intrebat daca avionul ultrausor este omologat si pilotul are autorizatie de zbor cu pasager? Daca e omologat am intrebat. Si este omologat. Stiu de pe net ca exista ultrausoare omologate si ultrausoare neomologate. Avionul acesta cica este construit la noi in tara, undeva la Fratauti. Chestia cu autorizatia de zbor nu am intrebat, habar nu aveam de asa ceva! Si da, stiu ca s-au prabusit ceva ultrausoare in ultima vreme , cu victime, ... dar daca ar fi sa o luam asa, ar trebui sa nu mai mergem cu masina, ca zilnic sunt accidente! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri