Mihai-Arad

Caramida - Skoda Octavia

1 postare în acest subiect de discuţie despre Caramida - Skoda Octavia

Caramida - Skoda Octavia

Mihai-Arad

 

""Noul an a început cu exces de zel pentru un bucureștean, care s-a hotărât să-și care singur materialele de construcții. Mașina sa: Skoda Octavia.

Poate că fiecare dintre noi s-a aflat la un moment dat în situația în care să aleagă între a plăti un serviciu de livrări și a găsi o soluție mai ieftină, folosind resursele tehnice din dotare. Însă nu prea am întâlnit până acum oameni care să prefere să-și încarce autoturismul – unul fără valențe de autoutilitară – cu un europalet de cărămizi.

Motivele sunt cât se poate de simple/clare: autoturismele sunt construite pentru confort, ceea ce înseamnă că suspensiile nu suportă încărcare cu foarte multe kilograme.

Spre exemplu, Skoda Octavia din prima generație are o sarcină maximă admisă de circa 720 de kilograme....

Indiferent ce ar fi conținut europaletul transportat în clipul acesta, greutatea lui depășea sarcina maximă admisă a mașinii – un lucru vizibil și cu ochiul liber, judecând după cât de lăsată este mașina.

În definitiv, decizia șoferului de a-și uza mașina cu un bloc de cărămizi este una personală și nu poate fi atacată. Nu același lucru putem spune și despre lipsa crasă de siguranță pe care o implică această soluție de transport, nu doar pentru șoferul în cauză dar mai ales pentru pietoni și ceilalți participanți la trafic. Sperăm că transportul a fost efectuat fără incidente și sperăm ca acest video să fie o lecție pe care să o învățăm cu toții: unele idei nu sunt doar proaste, dar și periculoase."""

 

 

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.