Macsim

Fleetwood Gardland 146/5

7 postări în acest subiect de discuţie despre Fleetwood Gardland 146/5

Fleetwood Gardland 146/5

Macsim

salutare. am achizitionat englezoaica FLEETWOOD GARDLAND 146/5. intrebarea este: unde gasesc documentatie despre ea? are cineva macat un "user manual" sau experienta cu aceste rulote....ma poate lumina cineva pe partea de franare si electrica?

pana acum am verificat:

1. boilerul-functioneaza si pe gaz si electric;

2. frigider-testat pe gaz si 240v;

3. aragaz-functional;

4. incalzire- functional.

 

are baterie...nu stiu cand si daca o incarca...am comandat pe ebay.uk un adaptor de la 13 pini la 2 x 7 pini.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Macsim

P.S. E Fleetwood Gardland 165/5

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Catalin Visan

Asa da! este mult mai buna prezentarea.:OK:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian

Salut!@Macsim Ai probleme la frânare sau electrica? Bănuiesc că sunt asemănătoare cu alte rulote.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Macsim

@Adam Adrian te salut! Am inteles ca la unele englezoaice sistemul de franare este mai greu de reparat...datorita pieselor care se gasesc mai greu. Din cate am vazut, am probleme la sistemul de franare...cand plec de pe loc, smunceste. Voi ajunge si la aceasta problema...momentan lucrez la piesele de caroserie si la interior. Pana acum am facut:

1. Lipire partea din fata cu fibra de sticla...pe interior;

2. Adaugarea unor prize EU la interior;

3. Montat TV;

4. Reparatii plase tantari.

 

Urmeaza:

1. Fundul lazii reparat cu fibra de sticla;

2. Inlocuire ansamblu cuplare...(probabil si o cupla antibalans...rulota nu e dotata cu amortizoare.);

3. Franele;

4. Bara spate.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

S-o stăpâanesti cu drag și spor la recondiționare! :OK:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Nicolau Radu

Salutare și bine ai venit printre noi

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Ana-Maria
      de Ana-Maria
      Sunt Ana și împreună cu soțul meu am dori o autorulota. Suntem tineri, ne place natura și aventura, eu am permis și vreau că prima și ultima mașină să fie o autorulota drăguță numai buna de colindat cu ea in lung și lat. Ideea este că nu suntem cunoscători si siguri daca ar trebui să cumpărăm una sau să luăm o dubă și să o transformam. Prima varianta e cam scumpă, m-am uitat totuși pe niște site-uri olandeze și am văzut câteva accesibile acolo, dar nu știu cum este cu înmatriculările la noi. Varianta a doua este sa cumpărăm un Renault Master din 2015 ( automat :d ) și să găsim pe cineva profesionist care sa realizeze proiectul( om pe care nu știu unde să îl găsesc ).. Va rog, avem nevoie de câteva sfaturi, care ar fi cea mai bună opțiune ? Menționez că bugetul ar fi de maxim 18000 euro. Multumesc. Seara faina !
    • Adina Malan
      de Adina Malan
      Buna ziua!
      Suntem interesati de o rulota din Caracal. Fotografiile sunt cu copacii inverziti, deci o are de ceva vreme. A vazut-o cineva, din intamplare? Avem vreun coleg in Caracal?
      Am vorbit cu proprietarul si am fi vrut sa mergem sa o vedem, dar nu am incredere totala in ochiul nostru neformat. Mai jos sunt datele rulotei, se gaseste pe OLX. Nu dau link-ul ca sa nu fac publicitate.
      Rulota Kip Kompakt special
      Rulota turistica import Olanda, Kip Kompact special, o rulota foarte usoara, avind posibilitatea de a o tracta cu orice fel de autoturism datorita formatului aerodinamic si kompact al constructorului(acoperisul se mai ridica inca40cm)fabricatie 1999 fiind dotata cu un frigider Electrolux functional 12v-220v-gaz, chiuveta inox cu aragaz 3 okiuri, 5 geamuri duble(toate se deschid)prevazute cu plase insecte si perdele atermice, cortul rulotei, Omnistore, suport 2 biciclete, jante magneziu, roata rezerva, scara, cablu electric, 2 buteli, bazin apa+pompa apa, .
      Multumesc,
      Adina Malan

    • Ciprian I.
      de Ciprian I.
      Salutare,
      Echipaj - 2 adulti / 2 copii.
      Dupa nenumerate cereri de a ma lasa sa imi cumpar o rulota ne-am decis a inchiria o autorulota pt 6 nopti, locatia de plecare fiind Bucuresti.
       
      Rugamintea mare este daca ma puteti ajuta sa o impresionez pe sotie cu peisaje, locuri de vizitat si ceva cu multa linistite si odihna dar si ceva pt strumfi baiat si fata, strand / topogane / animale...
      Daca se poate adauga si un lac sa fac si eu un pescuit ma declar multumit.
      Nu am stabilit inca nimic, dar as fii stat si 2 zile off, 1 in camping, iarasi off ... Nu detin panouri solare pt baterie...dar se poate porni masina.
       
      Poate reusesc sa o conving sa iau o rulota ... Ca la cort nu mai vreau.
       
      Multumesc de ajutor si astept sfaturi de la toata lumea.
    • Dragomir David Catalin
      de Dragomir David Catalin
      Bună seara.
      Am achiziționat de curând o rulota Tabbert 400 din 1981, superb întreținută, fără mucegai, dotată cu destule,  de mma 900 kg, greutate reala 673 kg.
      Am la dispoziție vara asta doar un Mercedes A140, 1.4 benzina din 2004. Oare am vreo șansă să merg cu ea măcar Bucuresti - Cernica sau Bucuresti - Comana sau ar trebui sa-mi fie mila de mașină?
      As mai avea un Megane 2006 1.5 benzina dar a fost o mașină de firma, e a tatălui prietenei mele și tremură din toate încheieturile. Cu aia îmi e frica sa merg și București - Ploiești sincer. De Dacia 1300 din '77 a lu' tata nici nu mai zic. Deci singura șansă ar fi Mercedesul.
      Dar oare e vreo șansă?!
      Va cer respectuos sfaturi! 
    • Cosmin S
      de Cosmin S
      Bună ziua conunitate.
       
       Uneori simt că o iau razna. Nimic nu pare să-mi meargă bine, oricât m-aș strădui. Nu există lună să nu mă lase ceva, ori să nu am parte de vreo experiență mai puțin plăcută. Am muncit ca eroul săptămâna trecută, in aer liber, pana la 5 dimineața, ca să remediez o problemă legată de bacteria de serviciu care nu mai era la fel de eficientă, după ce o montasem sub pat, lângă ușa principală. Desigur, este o baterie veche și fiecare aspect contează. Am mutat bazinul de apă un locul bateriei și bateria lângă gura de aer cald. Nu știu exact dacă aceasta a fost cauza, însă diferența era clară, mai ales cu panoul solar functional, chiar dacă panoul nu mai mergea la capacitatea lui normală după ce mi-a fost montat de cineva, pe acoperiș ( din 145w îmi mai baga doar 45 in plin soare ). Aseară, încerc să dau drumul la căldură pe viteza mare și imi indică ca nu există suficientă tensiune în baterie. Am incarcat-o cu generatorul și totul părea in regula. Azi, batea la ochi, indicatorul analogic al bateriei și m-am uitat pe regulatorul panoului solar (MPPT WRN-15 Western co.) și nimic. Zero energie dinspre panoul solar. Am verificat firele la care am putut ajunge, dacă sunt bine legate și cam atât. Am deconectat plusul ce venea de la baterie, sperând să rezolv ceva dacă resetez regulatorul. 
      In această perioadă, am unele frustrări personale și deseori cedez nervos, motiv pentru care zic că poate nu mai gândesc clar și imi scăpa ceva. 
      Aveți alte sugestii, ținând cont de condiția nea fizică și faptul ca de anul acesta, sunt full time pe drumuri (Grecia, monentan) ?
      Mulțumesc.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.