George Bufilian

Mestereli la rulota mea

1 postare în acest subiect de discuţie despre Mestereli la rulota mea

Mestereli la rulota mea

George Bufilian

Neata,

 

Intervin si eu pentru ceva intrebari cu caracter informativ, ca in fond e vorba despre o mestereala fffoooarte mare la rulota mea :default_109:

Parerea domnului Flavius Ivan am aflat-o, as vrea sa va confrunt si pe restul.

 

1) Merita sa investesc in a plati o terta persoana care are experienta, timpul si sculele necesare pentru a-mi inlocui placajele la rulota ?

(va reamintesc, detin un Elddis Crusader 2000 super mega infiltrat cel putin in partea din fata, ceea ce-mi cauzeaza miros si cu aerisirile superioare deschise... de 1, 5 ani in continuu)
2) Infiltratiile exista cel putin la panoul frontal (cel cu 3 geamuri), daca sa zicem ca lateralele ar fi ok (in ele nu-mi intra degetul cand apas), la ce suma s-ar ridica doar fata rulotei ? (manopera + placaje, eventual nu de o calitate superioara ca rulota e in permanenta acoperita si nu plec cu ea din curte).

3) As iesi semnificativ mai ieftin daca m-as apuca singur s-o fac dupa tutoriale ? Eu tot ma gandesc ca e vorba de scule (observ foarte multi clesti reglabili cel putin in toate pozele de reparatii), skill-uri de taiat, araceturi, adezivi... lucruri care nu prea m-au atras la orele de atelier.

 

La urma urmei Elddis-ul asta e cam tot ce mi-am dorit, e suficient de mare incat sa pot dormi cu intreaga familie peste noapte acolo, are ditai baia cu cabina de dus functionala, frigiderul e parfum si AC-ul merge ceas.

As prefera sa nu ajungem la dezbateri gen "vinde-o da-o dreq ca de banii aia-ti construiesti casa" pentru ca asta am incercat sa fac... inainte sa constat ca rulota ar fi cea mai la indemana varianta. Pretul unei constructii, fie ea si de lemn, sau pur si simplu container, nu poate bate un agregat atat de bine mobilat si utilat. Mirosul din nefericire e singura si cea mai importanta problema pe care o am acum.

 

Aa, da... si mai e: 

4) Unde Maica Intunericului pot gasi conducte de polipropilena/pexal/orice alt surogat care sa se potriveasca instalatiei de apa ?
Am intrebat la vreo 4 magazine de profil, am ajuns pana si la un importator masiv de pe zona mea (Black Sea Suppliers) de chestii de genul si nimeni, dar nimeni nu a auzit sau vazut macar tevi atat de subtiri (la subler imi ies in jur de 12mm diametru exterior la teava).

Chestia e ca am descoperit ca bolier-ul este bypass-at si nu stiu din ce motive. O fi stricat, n-am de unde sa stiu si nici inspiratie n-am avut sa-l verific inainte sa o cumpar. CErt e ca acele conducte sunt mufate in clemele cu sertizare in asemena maniera incat toata rulota circula doar apa rece,  bornele boiler-ului fiind lasate in aer.

 

La o cafea, la o tigara... cand aveti dumneavoastra timp.... astept opinii relaxate.

 

Va multumesc.

WhatsApp Image 2019-07-24 at 09.41.34.jpeg

WhatsApp Image 2019-07-24 at 09.41.35.jpeg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.