Catalin Ionescu 53 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2019 Buna seara, azi dupa o ampla curatenie la interiorul rulotei mele, am descoperit sub una dintre canapele acest cilindru ! Dupa modul zdravan de prindere si capacul cu yala cred ca este o caseta de valori ! Oare? Daca da , cum o demontez sau cum o deschid? La achizitia rulotei nu am primit si cheia acesteia ! Multumesc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2019 aici e aici ? Incerci pe parcurs mai multe chei si daca nu merge , ori o lasi asa ori dai o gaura in broasca .Am si eu casata de valori dar mi-a lasat cheile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 2.081 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2019 Salut, @Catalin Ionescu ! Cauti pe youtube cum se deschide broasca. E destul de usor. In plus nu ai stresul ca te prinde proprietarul! Apoi gasesti un butuc cu cheie care se potriveste si ai o caseta de valori functionala. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eduard Popescu 7 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2020 Super tare ! De o luna ma intreb ce e asta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri