Ursu Florin 703 Semnalează Publicat 21 Ianuarie Salutări, daca nu pot inca sa va prezint o rulota ( deocamdată) am zis sa va prezint noua mea mașinuță ( August 2018 ). După ce m-am gândit foarte mult la ce masina sa cumpăr, m-am hotarat sa aleg Kia. A fost o alegere destul de grea, bătălia s-a dat intre Kia Sportage - Hyundai Ix35 si Mazda CX5. Masina trage foarte bine, are 4x4 permanent cu blocant spate, cutie automată 6 trepte. Ca si dotări : - 4x4 permanent - blocant spate - asistenta la coborâre in rampa - incalzire scaune fata/spate - faruri xenon - tapiserie piele - dublu climatronic - Trapa panoramică - navigație - etc. Sper sa se descurce foarte bine si cu viitoarea rulota ( cat de curând sper ) 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 4.791 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Să o stăpânești sănătos ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 7.017 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Foarte frumoasă! Felicitări pentru achiziție și s-o stăpânești cu drag! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 878 Semnalează Publicat 22 Ianuarie S-o stapanesti sanatos Florine ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 2.911 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Uau! Super masinuta. Sa o stapaniti sanatosi si cred ca e nerabdatoare sa vada ce casuta va avea in spate. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 833 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Un raport greutate/cai putere/ Nm foarte bun, plus dotari, plus tractiune integrala. Cei de la KIA nu dau 7 ani garantie, din ''bara in bara'' pe degeaba. Multe drumuri, cu sau fara rulota, fara probleme sa ai! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 741 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Un SUV bine dotat! Sa o stapaniti sanatosi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 1.479 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Felicitari pentru achizitie. Este o masina superba Sa aveti parte de ea, multe vacante si drumuri bune va dorim 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 185 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Sa o stăpânești sanatos.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.606 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Frumoasă si dotată, felicitari si drumuri line Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 3.615 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Făină bijuterie Florin ! Să vă "slujească" fără probleme deosebite. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Males 40 Semnalează Publicat 23 Ianuarie Felicitări pentru achiziție.Ca o curiozitate, cât ai încărcare maximă pe cui?Eu la IX35 am 1250 iar MMA e 1450. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 703 Semnalează Publicat 24 Ianuarie @Florin Males, daca te referi la cat pot tracta, 1676 kg. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri