Angel

Vigneta rulota Ungaria pana in 3,5 t ansamblu

4 postări în acest subiect de discuţie despre Vigneta rulota Ungaria pana in 3,5 t ansamblu

Vigneta rulota Ungaria pana in 3,5 t ansamblu

Angel

Buna, tuturor. Imi poate spune un coleg amabil daca in Ungaria se plateste separat vigneta pentru rulota ? Precizez ca autoturismul tragator este un Opel Astra G de 5 locuri si rulota este de 600 kg, in ansamblu nu se depaseste 3, 5 t. M-am uitat la un site cu link-ul de mai jos , insa nu explica clar , ma incadrez cu ansamblul autoturism +rulota la categoria D1 sau mai trebuie sa platesc pentru rulota categoria U ?!

http://vigneta-ungaria.ro/

Daca este cineva care a tranzitat de curând Ungaria cu rulota si autoturism pana in 7 locuri  sa imi spuna ce vigneta a luat...

Multumesc anticipat pentru amabiliatatea de a raspunde.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vana Petre

Pana anul trecut nu se platea...era valabila cea de la auto tragator...nu cred ca e necesara separat pt rulota...

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Burduja George

Eu am tranzitat Ungaria anul trecut și anul acesta și am plătit vinieta doar pentru mașină. Asa cum este scris și în tabelul link-ului pus de tine, plătești separat pentru remorca doar dacă masina tragatoare este din categoria D2 sau B2, adică D2 (Autoturisme si microbuze peste 7 locuri si autoutilitare pana la 3, 5T) și B2 (Autocare si autobuze). 

Masina ta face parte din categoria D1 (autoturisme pana la 3, 5 t si pana la 7 locuri (inclusiv cele cu remorca). 

Vinieta pentru Ungaria se poate luat și din benzinăriile Mol de la noi din țară. 

  • Like 2
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa

Salut,

 

Iesim frecvent in ungaria cu rulota. Nu se plateste sparat vigneta pentru masina si vigneta pentru rulota. Vei plati (in cazul tau) doar pentru masina.

 

O seara faina!

 

 

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Nelu
      de Nelu
      Am fost in sept.2019, 2 zile in camping si am ramas placut impresionat : civilizatie, preturi decente 48 lei camparea si facilitati la intrarea in strand.















    • Cristian A
      de Cristian A
      Campingul este situat la aproximativ 35-40 km de granita cu Romania, pe directia Carei. E un camping spatios, dotat cu de toate. Curent, wifi gratuit. Bai, dusuri, impecabil de curate si incalzite, acum, iarna . Baile termale, de asemenea . Bazine cu apa calda interioare, exterioare, cu apa termala de diferite temperaturi si adancimi, bazine pentru copii, bazine pentru inotat, jacuzi, saune etc restaurant.  Se plateste pentru masina, rulota, curent, numar de persoane adulte, copii (peste 3 ani), ctei. In pretul camparii e inclusa si intrarea la bai. Se da cate o bratara, cu care se intra si iasa de cate ori vrei. Tot cu bratara sr deschide, de exemplu, dulapul inde iti pui lucrurile la bai. Un exemplu de calcul: pentru 4 nopti/ 4 zile de campare, o masina, o rulota, 2 adulti, un copil mic, 2 catei, curent, cu intrare 4 zile la bai, am platit 28000 forinri, adica aprox 410 lei. Si mancarea e mai ieftina.






















    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Asa cum am mai scris si in alte topic-uri pentru 2020 mi-am propus sa vizitez Tarile Baltice si un strop de Rusie, adica Sankt Petersburg, una din destinațiile la care visez de câțiva ani. Știu, știu, e devreme, dar și joaca cu traseele, cautarea campingurilor, a obiectivelor turistice, centralizarea informatiilor, organizarea lucrurilor, in general, imi fac bine... Deh, fiecare cu placerile lui . Am creionat traseul, dar v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta sa-l imbunatatesc...
      Vacanta Tarile Baltice 2020.xls
    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Așa cum v-am spus, in Camping Thermal Komarom, am ajuns din intamplare, in fuga noastra de la campingul din Bratislava. Komarom este un oraș extrem de atractiv atât din punct de vedere al distractiei si relaxarii (oferit de centrul Brigetio), cat si din punct de vedere istoric, orasul fiind impartit intre Ungaria si Slovacia in urma tratatului de la Trianon. Noi n-am reusit sa stam decât 2 zile, in care ne-am bucurat de piscine, dar orasul merita mai multă atentie. Pretul de campare a fost de 37, 5 euro/zi, cu acces la zona de agrement cu piscine.















    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Am campat la Camping Motel Mako  2 nopți. Poate mulți vor întreba ce naiba sa faci în Mako 2 zile?! Ei bine ai foarte multe de făcut! Noi am staționat aici în primul rând pentru Complexul Hagymatikum care, pe lângă faptul că-ți oferă distractia acvatica pentru care a fost creat, îți dezvăluie o adevărată operă arhitecturală. Credeți-mă merită o zi în complexul mai sus amintit! Pe mine zona de spa m-a fermecat de-a dreptul... Dacă aveți mai mult timp puteți să luați orașul la pas, nu e foarte mare... Eu am tras o tura de alergare... E un orășel extrem de drăguț ce pare că este într-un proces de înfrumusețare continuă. Aveți muzee, restaurante cu specific maghiar și multe alte atracții ce fac din Orașul Cepei cel puțin un popas atractiv. Prețul camping-ului? 20 euro/noapte... Condiții bune, amplasare superba (pe malul Mureșului). La aprox. 1 km de Lidl.












  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.