Cosmin S

Vând compresor portabil, la 12v

1 postare în acest subiect de discuţie despre Vând compresor portabil, la 12v

Vând compresor portabil, la 12v

Cosmin S

Vând compresor portabil,   la 12v, bi-cilindru, în stare perfectă. 150lt/min

460 Lei

COMPRESSORE_BICILINDRICO_PORTATILE_BICILINDRIC_COMPRESSOR_12V_m.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri


  • Conţinut similar

    • Cristian Bednar
      de Cristian Bednar
      Buna seara dragi colegi rulotisti,
      De cand a venit cel mic in familie si in echipajul permanent de la rulota lada noastra frigorifica ne-a ramas mica. Am achizitionat deja next level si acum a venit vremea sa ne despartim de lada noastra perfecta si mult indragita. O avem de 2 ani, am folosit-o in toate iesirile noastre si in pandemie cu succes sa raceasca beri si vin. Apa rar, dar poate si asta. Poate congela pana la -18 grade, consuma doar 2, 5 amperi in sarcina si este extrem de compacta si practica, atat la rulota cat si la masina. Ea a costat in jur de 350 euro plus trnasport in Ro, o vand pe olx la 250 euro insa pentru colegii de breasla o ofer la 200 euro. Este in stare perfecta de functionare si fara urme de folosire pe ea. A fost ingrijita si apreciata toata perioada cat ne-a racit spritz-ul cel de toate zilele. Daca sunt doritori, ma gasiti la 0723346855.
      Caracteristici tehnice gasiti in poze, 18 litri capacitate, compresor, foarte eficienta energetic.
       
      O seara excelenta sa aveti, Cristian B.







    • Alexandru Remus
      de Alexandru Remus
      Salut,
      Cred ca frigiderul pe amoniac pe care il am pe rulota este stricat. In consecinta ma gandesc sa il schimb. Am 2 variante: altul sh tot pe amoniac sau unul pe compresor. 
      Mentionez ca pe rulota am un acumulator deepcycle de 100 a. Din discutiile pe care le-am avut cu vanzatorii mi-au zis ca, daca cumpar un panou de 150 w este suficient.
      Am nevoie de ceva sfaturi de la rulotistii care au folosit asa ceva sau care au cunostinte despre subiect.
      Atasez si un link cu frigiderul cu compresor:
      Frigider:
    • Ionut C.
      de Ionut C.
      Vand aparat de aer conditionat cu montaj pe plafon, in locul trapei. Model: Electrolux B1901, compresor Carrier, control digital al temperaturii, afisaj LCD. Stare perfecta de functionare. Are capacitate foarte mare, raceste foarte bine, masurat +8 grade Celsius pe vaporizator.
      Prezinta in carcasa exterioara o mica spartura (cineva probabil a apucat de unde nu trebuie la manevrare), insa nu afecteaza in vreun fel functionalitatea. Nu se vede decat de sus, deci nici estetic nu ar fi o problema, daca nu sunteti foarte pretentiosi. Imaginile sunt sugestive, al meu este argintiu, voi reveni cu imagini reale.
      Pret: 3000 LEI, se vinde cu proba. Asigur montaj la cerere.
      telefon: 0722120120 sau 0722577775

    • Nicu Iancu
      de Nicu Iancu
      Vand frigider ideal pentru rulota. Pret = 400 lei. Frigiderul arata si functioneaza 10/10. Pentru incorporat in dulap de mobila, ofer si un dispozitiv de cuplare a usii.
      Volum frigider=46 L, volum congelator=4 L, consum 106 KWh/an, usa reversibila, termostat reglabil in 5 trepte, 1 compresor 220V (mini), compartiment fructe/legume, 2 suporturi pe usa, dimensiune (W/D/H)=473x439x481 mm


    • Cosmin S
      de Cosmin S
      Buna ziua. Din pricina unei achiziții greșite, vând acest fantastic kit de suspensii pe aer, ideal pentru rulotisti. Se montează în mai puțin de două ore, fără mari bătăi de cap. Am realizat târziu că de fapt, la bus-ul meu este compatibil modelul rotund. Pe Amazon IT, este la 180+€ . îl vând la 175€ cu transportul inclus si toate accesoriile necesare pentru montare. Chiar dacă pierd puțin la bani, prefer să îl dau repede, pentru că am nevoie să cumpăr setul compatibil cu bus-ul meu. Pe youtube, găsiți mai multe detalii daca căutați Air lift 1000. Prietenul ce mi-a recomandat acest kit, l-a montat pe mașina lui și zice că nu le-ar mai da jos, veci. Nu mă lăsa să adaug imagini. Căutați online. Kit-ul este cu adevărat fantastic, cel puțin pentru cei ce trag rulote după ei, stabilizează ansamblul în mers.   
       
       
        
       
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.