Drinovan Ovidiu 996 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2018 In cazul acesta personajele din spate nu au fost legate cu centuri, ci doar soferul! Simulare la o franare de urgenta a masini din fata urmata de o ciocnire! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.437 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2018 Trebuie sa fie o lectie foarte importanta tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2018 Hai, ma "lesi", dar oare ce viteza avea cel cu autorulota? Chiar imi face "greață acest clip! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei I. 57 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2018 Scrie in video, 50 km/h. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 996 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2018 E doar un scenariu ce se poate intampla! Ma gandeam la cei cu autorulotele, cand circula prin ea in timp ce merge si la obiectele ce sunt neasigurate si care ii pot lovi! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chircu Florin 45 Semnalează Publicat 24 Mai, 2019 Am franat brusc la 90km/h. . Aveam masa plianta pentru exterior neasigurata. A parcurs un arc de cerc , care s-a oprit in tetiera scaunului soferului. Am avut noroc , ca imi dogea capul. De atunci , le asigur cu atentie pe toate. Nu vreau sa ma gandesc ce inseamna un impact frontal. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.541 Semnalează Publicat 24 Mai, 2019 Referitor la siguranta... https://piataauto.md/Stiri/2019/05/VIDEO-Suedezii-bat-alarma-rulotele-indica-rezultate-devastatoare-in-testele-de-siguranta-cu-impact-frontal/?fbclid=IwAR0-JD0ciawKDMHfoiNcgu2xNDQU7Gw01ucS0iW-m2rqo5lWQLk9FZQme5k ''Suedezii s-au arătat preocupați de siguranța oferită la bordul rulotelor în contextul sporirii cerererii din partea populației pentru acest tip de transport cu circa 50% pe parcursul ultimilor 5 ani, pe când în aceeași perioadă de timp a crescut numărul accidentelor fatale cu participarea rulotelor: din 2014 până în prezent în Suedia în urma accidentelor la bordul rulotelor au decedat circa 6 mii persoane, numărul celor traumatizate fiind de circa 100 mii.'' 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri