Cornelius C

Bine v-am gasit

10 postări în acest subiect de discuţie despre Bine v-am gasit

Bine v-am gasit

Cornelius C

Buna ziua tuturor!

Sunt Cornel din Radauti, 44de ani si sunt membru simpatizant, deoarece inca nu am rulota.

Citesc de multa vreme forumul.Rulota e un vis mai vechi de-al meu(de vreo 7ani), dar nu stiu daca se va materializa vreodata, in mare parte din cauza familiei, care nu agreeaza acest mod de viata.Mie insa imi place teribil.Deocamdata ma multumesc cu cortul, cind pot, caci cu familia trebuie sa stau neaparat la hotel sau pensiune.

De vreo citeva luni insa ma bate un gind sa imi iau o rulota din aia mare, de vreo 8-9m pe care sa o pun pe un petec de teren pe care l-am cumparat anul trecut.Sa fie ca o cabana de vara, caci masina mea nu poate trage asa ceva.

  • Like 3

Distribuie această postare


Link către postare

Ovidiu-Betty

:default_bun_venit: Cornelius ! Nu dispera. Închiriază o rulotă sau un camper, îmbarcă familiionul și faceți un concediu astfel. Vezi reacțiile, după care vei ști clar ce ai de făcut. :noroc:

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Marian Popa

:default_bun_venit:

Distribuie această postare


Link către postare
Daniel P

Salut @Cornelius C și bun venit alături de noi! :noroc:

:default_bun_venit:

Varianta cu achiziționarea unei rulote și amplasarea permanenta pe un teren, o practic de mulți ani și te asigur că e una extraordinară...Succes! :OK:

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Fejer Antal

:default_bun_venit:Salutare si bun venit in aceasta comunitate.:noroc:

Distribuie această postare


Link către postare
Cornelius C

Multumesc pentru urari.

Daniel P - Ma gindesc la o rulota stationara in ideea de a scapa de proiecte, autorizatii, etc si de calvarul santierului.Sunt aproape singur(familia nu ma ajuta) si nu ma pot ocupa de santier.Sunt plecat din tara 8-9luni pe an.

Ovidiu-Betty - Pur si simplu nu am cu cine.Am incercat sa le arat cum e cu rulota si le-am dus in vizita la citeva campinguri din tara(singurul care mi-a placut si mie, care intr-adevar ofera ceva conditii, a fost Zodiac din Jupiter), dar nu s-a prins microbul.Pentru ele concediul ideal ar fi la all inclusive si stat toata ziua la piscina/mare.Plus ca nu suporta calatoria in sine.Una are rau de miscare, cealalta se plictiseste teribil si sta pe scaun ca la dentist.

     Asa ca rulota de tractat nu voi lua prea curind.Nu ma ajuta nici masina.Cu Loganul meu 1, 5dci  90cp am voie sa trag doar 1000kg mma.Ori la aceasta greutate, rulotele sunt mici si strimte pentru 3persoane.

    Am mai vrut acum 2-3ani sa imi iau asa ceva http://www.mini-caravans.com/gb/wave/  pentru mers la munca sau concedii de unul singur prin Europa(pe drumul de intoarcere acasa ma pot opri citeva zile sa vizitez citeva locatii sau, daca tot sunt in vest cu masina, sa fac un tur prin zona), dar pretul este prohibitiv.Era ideala pentru Logan, 230kg goala si 750kg mma.Am vorbit chiar la fabrica in Slovacia si urma sa trec pe la ei sa vad produsul  pe viu, dar mi-am schimbat locul de munca si nu am mai avut acelasi traseu.Acum vad ca sunt si pe emag.:salutari:

 

wave-01.jpg

wave-03.jpg

wave-06.jpg

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Vana Petre

Fii binevenit! :salutare!:Din pacate nu-i constructiv cand membrii familiei "trag" in directii diferite...:default_doh:...poate se va schimba ceva..."pofta vine mancand", asa ca incearca si "da-le sa manance", poate o sa le placa...:default_emoticons-animated-3:

Distribuie această postare


Link către postare
Cristian Bednar

Buna dimineata si bine ai venit printre noi. Nici sotia mea nu era incantata in prima faza insa dupa ce am echipat rulota cu toate utilitatiile pe care le considera absolut necesare si un mic artificiu in ideea de a o campa in locatia pe care o prefera (mare si piscina ?), parca a inceput sa isi mai schimbe parerea. Ps. Rulota aia mica si super haioasa nu prea e rulota, e un cort mai solid ?. Trebuie baie, trebuie dus, trebuie masa in interior etc pt persoanele care nu sunt fani cort si prefera hotelul. Eu am "vandut" sotiei rulota ca o camera de hotel frantuzeasca... mica si cocheta cu tot ce iti trebuie. Daca tot ramai la micro rulote, sub 1000 mma, vezi ca este o firma noua in Ro, FIM caravans, care are rulote noi de pe la 7000 euro...

Spor in munca de convingere ?

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Cornelius C

Sper ca sotia mea sa isi schimbe parerea dupa ce voi lua rulota stationara si va vedea ce conditii are.Poate dupa citeva weekenduri la rulota se va mai muia.

Rulota aia mica, din poze,  e doar de o persoana.Dar era tot ce imi trebuie mie cind plec la munca, adica doar un pat pe roti care sa nu ma rupa la consum. Ca in Logan nu ma pot intinde.Nu am nevoie sa gatesc in ea.Maninc la restaurant sau pot opri in orice parcare sa fac ceva rapid.Din pacate caroseria e doar un plastic(sau fibra) subtire si fara izolatie, iar pretul era mult prea mare.Cu webasto sau truma ajungea la 9-10mii de euro.Cu banii astia mai bine imi schimb masina.

Distribuie această postare


Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.