Tiberiu Bernath

Rulota comerciala

3 postări în acest subiect de discuţie despre Rulota comerciala

Rulota comerciala

Tiberiu Bernath

Buna ziua colegi! Am nevoie de ajutorul vostru, daca vreti sa mi-l dati! Am 2 rulote comerciale, de curand terminate, cu avize, utilaje si personal.Am incercat zadarnic sa ma inscriu la festivalurile de foodtruck, la cei 2 organizatori de asemenea evenimente, singurii pe care ii poti gasi pe net dar zadarnic.Nici un raspuns la cele 10 mail-uri, nimeni nu raspunde la nici o ora din 

zi la cele 2 telefoane. Festivalurile incep pe 1 septembrie si nu stiu ce sa fac, sa particip si eu.

Dat-mi va rog un sfat, un alt organizator in afara de "food truck society" si "street food festival" sau un contact valabil ptr ele.

Va multumesc!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

NRLaurentiu

Salut, Tiberiu!

 

La o privire rapida la cele doua curente (trenduri) prezentate (detinute?) de Carrefour, respectiv Kaufland, am vazut ca promoveaza truck-uri care au fie pagini web de sine statatoare, fie conturi pe Facebook, Instagram, YouTube etc.

Asadar, cred ca ai putea contacta direct cele doua lanturi de magazine si, daca nu ai deja, sa iti faci si o pagina de prezentare, cu meniu, poze, preturi, concursuri etc.

Rulotele tale sunt deja active? Nu trebuie neaparat un festival de genul celor mentionate ca sa vinzi! Incearca sa participi in calitate de furnizor de mancare gatita la orice fel de eveniment local, sa acumulezi experienta si abia apoi sa participi la un spectacol dedicat acestui tip de comert.

 

Succes!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Tiberiu Bernath

Mumesc Laurentiu! Cred ca ai dreptate, iti voi urma sfatul incercand sa-mi fac un nume pe piataasta.Suparator este ca ca cei doi organizatori de evenimente nu au o pagina unde sa-ti eplice asa cum ai facut-o tu.As fi inteles si nu mai insistam.Sa auzim de bine!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.