TeodorN S.

Buna Ziua!

9 postări în acest subiect de discuţie despre Buna Ziua!

Buna Ziua!

TeodorN S.

Bine v-am gasit si multumesc de accept.

 

Pana acum n-am cochetat niciodata cu ideea unei rulote/autorulota, pentru ca eram doar 2 in familie, iar scaunul din piele al masinii isi facea treaba de minune. Apoi varsta ma tinea sa conduc si 22-23 de ore fara oprire de somn.

 

Au aparut cei mici, care...au nevoi, ba mancare, ba apa, ba se plictisesc etc. Cum noaptea in masina pentru ei are doar 8-9 ore, cam ala e singurul moment in care pot conduce fara oprire. Din pacate ma opreste autonomia, ca deh, pielea a disparut, iar sedan-urile sunt o amintire placuta.

Asa mi-a venit initial ideea cu autorulota, care incet incet dispare. De ce? Simplu, doar maxim 4 saptamani pe an concediu, din care 2 iarna si 2 vara rasfirate, asadar, minim 20.000e blocati intr-o autorulota nu se justifica.

Asa am ajuns la concluzia ca o rulota cat mai mare sa incapem cu totii adica 2 copii + 2 adulti ar fi mult mai ok, pentru iesiri scurte de weekend.

Ca si auto am in mare cu ce sa trag ca in carte am 1900kg , DAR tot pe carte si in talon am Masa max tehn admisa a ansamblului de 4360kg. Asa ca cel dpdv al greutatii stau linistit.

 

In momentul de fata sunt novice si mai ales ca sunt atatea configuratii incat habar nu am ce vreau. Stiu doar ca max pt prima rulota va fi un 4-5000euro si ca nu va aparea chiar asa devreme pentru ca nu vreau sa ma grabesc asa tare. Probabil vom inchiria de cateva ori sa vedem ce ne trebuie si ce nu.

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare

Daniel P

Salutare și :default_bun_venit::salutare!:

 

PS   In primul rând te rog să-ți schimbi numele de utilizator, așa cum prevede regulamentul acestui forum! ( vezi aici cum se procedeaza )

Să lasăm acest topic exclusiv pentru prezentare și urările de bun venit, iar pentru celelalte probleme, te rog să postezi în secțiunile corespunzătoare!

Bun venit în această comunitate și succes! :noroc:

Distribuie această postare


Link către postare
Vana Petre

Fii binevenit printre noi! :salutare!:

Distribuie această postare


Link către postare
Fejer Antal

:default_bun_venit: Bun venit in comunitatea noastra:noroc: Prezentarea descrisa de tine,   imi aminteste de tineretea mea, cand singura marca de masina pentru mine era BMW. Acum sunt multumit cu un Ford Tranzit.Incape familia cu tot cu socrii:OK:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Raul G

Îți uram bun venit și sa știi ca se poate avea și tractor bun și mașina sportiva in același timp, iar acesta lume a turismului in libertate îți va deschide orizonturi neimaginate pana acum.

Distribuie această postare


Link către postare
Adrian Ionita

Bun venit.

Distribuie această postare


Link către postare
Cristian Bednar

Bine ai venit printre noi. 

Distribuie această postare


Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.