Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 De sărbătoarea sfântului Petru si Pavel urez un călduros "LA MULTI ANI"!, colegilor ce poartă acest nume, colegi printre care ma aflu si eu, Petru Eugen! Din motive personale imi spun, mi se spune, ma striga cu Eugen dar primul prenume este Petru! Încă o dată, "La multi si fericiti ani! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.837 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 La mulți ani @Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.837 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 La mulți ani și colegilor care azi își sărbătoresc ziua onomastică 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 La mulți ani cu sănătate și bucurii celor ce poartă numele de Petru și Pavel ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 @Eugen David LA MULTI ANI sa ne traiesti si multa sanatate!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.437 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 La Multi Ani Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2018 La mulți ani SFINTE PETRE ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri