Cosmin S

Of, doar un simplu OF

3 postări în acest subiect de discuţie despre Of, doar un simplu OF

Of, doar un simplu OF

Cosmin S

Nu de puține ori, cei din țările mai "civilizate", îndreaptă degetul spre Români sau cetățeni din diverse țări din "lumea a 3-a". Multe am văzut, trăit în călătoriile mele, la fel de multe mai am de văzut sau invățat, iar azi, vreau pur și simplu să refulez puțin.

Am multe defecte, nu sunt nici pe departe perfect, însă cel puțin până azi, îmi făceam des mea culpa și in general stau departe de lume, din diverse motive, unele se vor regăsi în postarea de azi.

Deseori îmi este greu, jenă chiar, să mă trezesc dimineața cu oameni lângă mine în contextul în care am chestii de golit, de pregătit..etc. Nu am bazin de apă murdară și chiar dacă folosesc săpun bio, mă cam tine o scamă să-i dau drumul direct jos, dacă am lume împrejur. Abia picur câte puțină apă să mă spăl pe mâini si pe față.

Chiar dacă mă mișc mai greu, deși mi-ar fi simplu să-l las pe Lucky afară, cu o lesă mai lungă, ca să-și facă nevoile, din respect pentru ceilalți și pentru mine, pentru că nu vreau să am rahat lângă ușă, mă dau jos (chiar dacă poate nu am mâncat nimic înainte și abia îmi mișc oasele puturoase) și îl duc undeva pe iarbă.

Azi dimineață, mă trezesc, deschid ușa, iar în fața mașinii mele, fiind parcat cu ușa la trotuar, am 3 rahați de câine, unul chiar unde cobor cu rampa și încă doi de jur împrejur, doar așa.. pentru siguranță. 

Acum... dacă indivizii vinovați, erau genul de persoane de la care nu ai fi avut mari pretenții, parcă mai mergea. Dar în contextul în care îi vezi francezi, cu un camper de ultimă generație, pe 6 roți, ceva, ceva.. o scânteie, tot se aprinde. Pe lângă asta, ganditi-va la ce bazine de apă ar putea avea într-o așa dihanie de camper. Ei bine...mie nu îmi este greu, din moment ce tot lichidul respectiv, și-a făcut cale pe ciment, pe sub mașina mea. Sper doar să nu fie de la buda.

Iar eu, am complexe în a mă spala pe dinți, nu cumva să mă fac de minune.

Apoi... să mai deschidă vreun străin gura în fața mea, să mă/ne arate cu degetul !

Am  avut așa, un moment, în care i-aș fi adunat de pe jos în ideea de a-i lasa punga la ușă. Dar ce bun să fiu ca ei ? Și așa am prea multă otravă în mine, iar de ceva vreme, tot mă chinui să devin mai bun. Pe an ce trece, simt tot mai mult nevoia de a sta singur, departe de lume. Iar ca să fiu onest până la capăt, această nevoie nu este doar din pricina lumii, ci și din pricina mea. Am și eu demonii mei, pe care prefer să-i plimb departe de ochii lumii.

 

Să aveți drumuri bune și experiențe frumoase ! ✌️

  • Like 4

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cosmin S

Iar ca ziua să fie completă, alti camperisti trecând prin zonă cu bicicleta, s-au oprit și ghici la cine se uitau urât ?

Desigur, la cel cu, camperul mai pricăjit, că doar nu o face așa ceva, ăl mai înstărit.

Abia aștept să-mi repar din nou mașina și să mă șutesc departe de "civilizație" !

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica

Mai frate parca te vaietai de lipsa spatiu in camper ?

Ia lasa frumusel matale demonii acolo , vino acasa ca aici de ingeri ma ocup eu !:default_big_grin:

 

ps:  mergem la altitudine unde nu urca cei cu 6 roti si nici cei 2x4 !

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.