• Conţinut similar

    • George Stanescu
      de George Stanescu
      Am montat in rulota noastra un circuit pentru baterie pentru off-camping format din baterie 120A, panou solar 100W, Incarcator solar 20A.
      Am legat acest circuit la instalatia facuta din fabrica pentru a alimenta pompa de apa, instalatie apa calda, vent , iluminat, si am montat cateva prize de 12v si 5v pentru incarcat telefonul.
      Problema pe care am intalnit- o este ca se aude la radio un zgomot de fond foarte puternic atunci cand sunt cuplat pe 220v.
       Daca sunt doar pe baterie nu este nici o problema. 
      Ma puteti ajuta cu un sfat? Ce pot face?
    • Alin Opran
      de Alin Opran
      Buna dimineata colegi,
       
      Expun o problema, poate cineva are un raspus:
       
      Am achizitionat acum cateva zile o rulota noua model Dethleffs Beduin care are instalatie de apa rece/calda pe presostat (pe presiune apa). Din momentul cumpararii stiam ca pompa de apa este arsa asa ca am cumparat alta de la Motorhome (1.1bari, 20l/min). Surpriza a fost ca nu am gasit presostatul pe instalatie, in locul lui exista doar o cupla I de prelungire. Am achizitionat si un presostat de 0.4 bari (singurul disponibil la Motorhome) dar dupa intregirea instalatiei sunt probleme.
      Mai exact, in momentul cand dau drumul la apa la oricare din baterii, apa porneste cu presiune mica iar presostatul "tacane" cu o frecventa de cca 4-5 click-uri pe secunda. Daca il pun in scurt, pompa merge bine, baga presiune buna dar, binenteles ca nu se mai opreste
      Are cineva idee daca presiunea presostatului este prea mica (0.4 bari) si ar trebui sa-l schimb cu unul mai mare, 0.7-0.8 bari?
       
      Multumesc pentru orice sfat!
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.