Bogdan B

Pompa de apa wc car-car ...

3 postări în acest subiect de discuţie despre Pompa de apa wc car-car ...

Pompa de apa wc car-car ...

Bogdan B

Am pornit pentru prima oara pompa de apa a wc-ului (cand am cumparat rulota, am omis sa o testez). A facut de 2-3 ori car-car apoi nimic. Am alimentat-o si direct, dar tot nimic ...

Am invartit de pale- se misca nici greu, nici usor, dar tot nimic.

Model: reich

Mai pot sa incerc ceva sa o resuscitez sau se cere alta?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Aurelianz

Daca atunci cand o alimentezi tinde sa porneasca dar nu reuseste, e de bine (nu este arsa). Tine-o 24-48 h in otet nediluat, dupa care, in timp ce o alimentezi, misca cu ceva palele si ciocaneste-o usor cu manerul de la surubelnita fara sa-i spargi corpul de plastic. Daca porneste, scufund-o imediat intr-un vas cu apa si las-o sa se curete la interior.

Eu asa am procedat si a functionat. Mai mult, am spalat vasul de sus al WC-ului cu clor in doua cu apa si am evacuat solutia rezultata cu pompa proaspat resuscitata. Otetul a deblocat-o iar clorul a curatat-o. La final am clatit cu multa apa vasul de sus al WC-ului, golindu-l cu propria pompa, astfel spalandu-se foarte bine si pompa.

Spor!

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B

Ok, asa o sa fac. Poate isi revine pentru ca nu simt neaparat nevoie sa cumpar una noua :)

Revin cu rezultatul operatiunii

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Stefan Ion
      de Stefan Ion
      Turbina (dispozitiv )anti miros wc rulota ! Garantat 0 miros chiar si fara soluții !!!! 0726193315 // 300 lei // Asigur telefonic suport instalare ! Instalare simpla , necesita alimentare 12 v si montaj întrerupător .
    • Stefan Ion
      de Stefan Ion
      Turbina (dispozitiv )anti miros wc rulota ! Garantat 0 miros chiar si fara soluții !!!! 0726193315 // 300 lei //  Asigur telefonic suport instalare  ! Instalare simpla , necesita alimentare 12 v si montaj întrerupător   .





    • Mihai Culeasca
      de Mihai Culeasca
      Buna ziua, deschid acest topic din cauză că am întâmpinat niste probleme la pornirea pompei de apa și pornirea boilerului pe gaz. De curând am achiziționat o rulota englezeasca Lunar Clubmab 400 din 1992, și am început să o pun la punct și să meșteresc la ea, am constatat că boilerul nu mergea pe gaz și am văzut că mufa de sub boiler este scoasa, am băgat mufa la loc după care boiler a pornit, și surpriza a mers 5 min, după care nici pompa de apa nu mai merge chiar daca acționez butonul de pornire, și nici scânteia de la boiler nu mai merge, și în restul rulotei am tensiune și funcționează tot. Am verificat și siguranțele, nu sunt arse. Deci in concluzie nu mai pot porni pompa de apa și nici scânteia de la boiler nu merge. Daca poate cineva sa mă ajute cu un sfat sau poate cineva dintre voi a mai întâlnit aceasta problema. 
      Va mulțumesc mult!
    • Mihai Culeasca
      de Mihai Culeasca
      Buna ziua, deschid acest topic din cauză că am întâlnit niste probleme la instalația electrică care acționează pompa de apa. De curând am achiziționat o rulota englezeasca Lunar Clubmab 400 din 1992 și am început să meșteresc la ea și să o pun la punct, boilerul Carcer nu funcționa, m-am uitat la el și am constatat că mufa de sub boiler este scoasa , am băgat mufa înapoi și boilerul a pornit pe gaz , a dat și scânteia automat, mentiones că a mers 5 minute și surpriza nu mai merge nici pompa de apa și nici scânteia de la boiler nu mai da, in restul rulotei am curent și siguranțele nu sunt arse. Va rog să mă ajutați cu un sfat poate cineva dintre voi a mai întâlnit problema asta. Va mulțumesc mult!
    • NRLaurentiu
      de NRLaurentiu
      Salutare, dragi colegi!
       
      Astazi, pe canalul Youtube "The Trudgians",  Dan Trudgian a postat un film explicativ extrem de bine pus la punct, prin care arata cum se utilizeaza toaleta chimica de la rulota/autorulota. In cele 8 minute, el acopera toate aspectele legate de cum se umplu/golesc rezervoarele, diferite aspecte legate de sistemele uzuale de "tras" apa, dar si sfaturi privind utilizarea toaletei la drum, dar si iarna. Filmul se poate traduce automat intr-o romana aproximativa, eu nu am urmarit subtitrarea nici in engleza (generata automat si ea!), dar este posibil sa fie greseli grosolane (inerente unei traduceri automate).
      Dan Trudgian face parte dintr-o comunitate de rulotisti din Anglia si este bine vazut printre acestia. Este autorul multor filme explicative si despre reparatii in regim DIY.
      Filmul il gasiti aici.
       
      Zile frumoase si fara... mirosuri neplacute din toaleta!
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.