Mihai T

Cumpar balamale mobilier

2 postări în acest subiect de discuţie despre Cumpar balamale mobilier

Cumpar balamale mobilier

Mihai T

 Cumpar  Balamale mobilier rulota aplicabile cu deschidere la 90 " marca DGN sau ceva similar

Mihai 0754067500

Modificat de Mihai T

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Sorin S

Salut , cauta la Exis .ro ca sigur gasesti..

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Catalin Visan
      de Catalin Visan
      Vă salut prieteni. M-a rugat o cunoștință să-i găsesc o rulotă cu două locuri de dormit (pentru 4 persoane) intr-un buget de 4000 de euro, bine înțeles că fără infiltrații. Știu că este o misiune dificilă, dar dacă aveți spre vânzare sau cunoașteți pe cineva de încredere, v-aș fi recunoscător. Mulțumesc și vacanțe plăcute.
    • Hedes Alexandra
      de Hedes Alexandra
      Bună ziua. Suntem o familie formată din 3 copii ( 2, 4 și 6 ani) și 2 adulți. De câțiva ani visăm foarte mult la o rulotă. Nu am fost niciodată în concediu, doar mici ieșiri cu copiii și vrem să recuperăm tot timpul pierdut, în special ieșiri /concedii cu copiii.
      Avem un Volkswagen Sharan, motor 1.9  și momentan avem buget restrâns ( 10. 000 RON) și credem că nu ne ajung banii pentru o rulotă neapărat cu 2 spații de dormit, cort și celelalte necesare.
      Dorim părerea unei familii cu 3 copii și 2 adulți, să ne spună ce model au și aproximativ prețul de achiziție, ca să știm de câți bani mai avem nevoie. 
      Mulțumim frumos. 
    • Marius Negru
      de Marius Negru
      Salutare. In urma cu cateva zile mi-a fost vandalizata rulota (Avento Royal 395 TD din 1994), mi-au spart geamul mare din fata, mi-au taiat ruloul antisoare si mi-au rupt trapa. Acum vreau sa cumpar in prima faza geamul mare, apoi in functie de preturi si capacul trapei si ruloul antisoare. Geamul are urmatoarele dimensiuni 167x72 cm, iar decupajul geamului este de 160x64 cm. Va multumesc pentru orice sfat sau indrumare.
    • NRLaurentiu
      de NRLaurentiu
      Salutare, dragi colegi!
       
      Am gasit pe net o firma in Marea Britanie care face la comanda ferestre noi pentru rulote, aici. Nu sunt tocmai ieftine (conform spuselor din acest video - asa am aflat si despre aceasta firma), insa se pot fabrica la dimensiunea si forma originala (mai ales cele cu forme atipice).
       
      Dezavantajul consta in faptul ca procesul de comanda a unui noi ferestre necesita trimiterea celei sparte (inlusiv bucatile desprinse) catre sediul lor. Un alt dezavantaj este ca nu pot reface picatelele de pe conturul anumitor modele de geamuri de tip nou. La cerere ei pot asigura vopsirea acestei margini in negru sau argintiu. Si ca sa vorbesc si de avantaje, ei sustin ca tehnologia moderna de fabricare a ferestrelor este superioara celor vechi (cred ca ei se refera la cele de dinainte de anii 2000).
       
      Sper sa va fie de folos, nu fac reclama firmei respective, stiu ca s-a vorbit pe forum si de cei de la Motorhome care aduc la comanda dupa codul geamului. Am zis sa impartasesc aceasta informatie in special pentru cei care au un necaz cu ferestre cu forme atipice.
       
      Toate cele bune,
      Laurentiu
    • Ciprian I.
      de Ciprian I.
      Cumpar Autorulota cu alcov ( sau lift bed - care sa nu blocheze usa de la intrare ) dupa 2007 cu urmatoarele dotari:
      Pat mare fix in spate, pat fix alcov (bineinteles / lift bed), dus separat, wc separat, min 5 locuri in mers in carte, frigi mare, min 7m lungime, usa acces garaj mare - ambele parti, ac min cabina plus accesorii daca are (panouri) daca nu are nu este problema. Nu vb de buget, depinde ce se gaseste ... 
      DOAR IN CONFIGURATIA ASTA .... VA ROG FARA COMENTARII INUTILE
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.