Dan Pacurar

Italia, 28 oct-1nov si 7-11dec, facem o iesire ?

5 postări în acest subiect de discuţie despre Italia, 28 oct-1nov si 7-11dec, facem o iesire ?

Italia, 28 oct-1nov si 7-11dec, facem o iesire ?

Dan Pacurar

Rulotisti si camperisti din toate tarile unitiva.Pe vremuri erau niste lozinci care se terminau cu ...2 zile libere, in prezent nu situ ce lozinci de genul asta mai sunt dar de un lucru sunt sigur,  pentru cei ce muncesc in Italia, se apropie doua perioade cu 4 zile libere fiecare.

Eu as indrazni sa va invit la o iesire in perioada 28 oct.-1nov. Initial vroiam sa mergem in Toscana (Maramuresul Italiei), dar daca vrea cineva sa ni se alature suntem dispusi si la alte variante.

Mi-ar face placere sa ni se alature cineva.

Astept propuneri din partea voastra.

Modificat de dan pacurar

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ciurea Sorin

Salutare Dan , dorești să mergi cu rulota sau numai cu autoturismul  ? Sună interesantă propunerea ! Să vedem cine mai se înscrie , poate ne vedem intr-o după-masa la o cafea si povestim , numai bine !

Link către postare
Cornel Mihailescu

Salutare,  hi
Suna bine aceasta propunere.superok
M-ar tenta si pe mine. dar nu stiu cum scap de la munca .:ascratch:
Unde mai exact in Toscana????

Link către postare
Dan Pacurar
în urmă cu 13 ore, Ciurea Sorin a scris:

Salutare Dan , dorești să mergi cu rulota sau numai cu autoturismul  ? Sună interesantă propunerea ! Să vedem cine mai se înscrie , poate ne vedem intr-o după-masa la o cafea si povestim , numai bine !

Salut Sorin, eu sunt din Zalau dar locuiesc in Italia, din cate am inteles tu locuiesti in Zalau. Oricum mi-ar face placere sa ne intalnim.

în urmă cu 11 ore, Cornel C Mihailescu a scris:

Salutare,  hi
Suna bine aceasta propunere.superok
M-ar tenta si pe mine. dar nu stiu cum scap de la munca .:ascratch:
Unde mai exact in Toscana????

Salut Cornel, intentia noastra era sa mergem in sudul Toscanei, Chiaciano Terme, Terme di Saturnia, Citta di castelo... mi-ar face placere sa ne intalnim.

Link către postare
Cornel Mihailescu

Frumoasa zona ( am vazut pe net )hi
Nu promit nimic , sa vad ce si cum la munca si te anunt.nay

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Conţinut similar

• Andrey
      de Andrey
      Cam acestea din titlu ar fi o parte din obiectivele pe care ni le propunem în primele 2-3 săptămâni ale acestei vacanţe. Apoi, fie vom merge  la Paris (noi nu am văzut până acum Notre Damme, deşi am mai fost de două ori), apoi spre Belgia-Olanda, fie vom merge la Londra, dacă ne vor rămâne suficiente zile. Să ajungem sănătoşi şi vom vedea...
      De plecat, vom pleca azi, 29.06.2026, după orele prânzului.
      Cum am procedat şi în topicul de vara trecută din ţările nordice, voi încerca să scriu la final de zi, pentru a marca impresiile la cald, (probabil voi scrie mai mult de pe telefon şi, fiind şi obosit, cu siguranţă se vor strecura şi greşeli, de aceea îmi cer iertare încă de pe acum) urmând ca apoi, fiind acasă, să detaliez fiecare obiectiv.
      Ne revedem în câteva zile!
    • Daniel P
      de Daniel P
      Weekendul trecut am profitat de vremea superbă pentru sfarsit de septembrie și am pus-o de o ieșire la Măgureni, in județul Prahova. 
      Prieteni, atmosferă frumoasă, cuminți și voie bună... așa că am ridicat ancora taman luni dimineață. 
      Sănătate maximă și ieșiri frumoase va doresc tuturor! 

• Serban Ionut
      de Serban Ionut
      Perioada 15, 16, 17 martie .
      Iesire la munte offcamping sau camping amenajat.
      Cautam participanti.
      Zona Valcea, Brasov, Prahova, Arges.
      Cine cunoaste locatii asteptam sfaturi de campare .
      Hai in numar cat mai mare sa iesim. 
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare,
      Mâine dimineața plecam spre mare eu si prietena. Nu avem un plan exact pentru locatie, planuim sa cautam pe drum. Aveti vreo sugestie? 
    • Alexandru A
      de Alexandru A
       Vacanta a inceput pe 1 august si s-a terminat pe 5 septembrie.
       Am fost doua echipaje care au plecat din Romania
       1 Familia Papuc - camper Hymer
       2 Familia Adam - camper Hobby
       Traseul a fost urmatorul : Bucuresti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Belgrad - Zagreb - Gorizia - Padova - Vicenza - Verona - Milano - Torino - Montgenevre - Briancon - Gap - Nimes - Montpellier - Perpignan - Andora - Zaragoza - Madrid - Toledo - Cordoba - Sevilia - Gibraltar - Tanger - Malaga - Granada - Murcia - Valencia - Benicarlo - Barcelona - Girona .

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.