• Conţinut similar

• Andrey
      de Andrey
      Cam acestea din titlu ar fi o parte din obiectivele pe care ni le propunem în primele 2-3 săptămâni ale acestei vacanţe. Apoi, fie vom merge  la Paris (noi nu am văzut până acum Notre Damme, deşi am mai fost de două ori), apoi spre Belgia-Olanda, fie vom merge la Londra, dacă ne vor rămâne suficiente zile. Să ajungem sănătoşi şi vom vedea...
      De plecat, vom pleca azi, 29.06.2026, după orele prânzului.
      Cum am procedat şi în topicul de vara trecută din ţările nordice, voi încerca să scriu la final de zi, pentru a marca impresiile la cald, (probabil voi scrie mai mult de pe telefon şi, fiind şi obosit, cu siguranţă se vor strecura şi greşeli, de aceea îmi cer iertare încă de pe acum) urmând ca apoi, fiind acasă, să detaliez fiecare obiectiv.
      Ne revedem în câteva zile!
    • Daniel P
      de Daniel P
      Weekendul trecut am profitat de vremea superbă pentru sfarsit de septembrie și am pus-o de o ieșire la Măgureni, in județul Prahova. 
      Prieteni, atmosferă frumoasă, cuminți și voie bună... așa că am ridicat ancora taman luni dimineață. 
      Sănătate maximă și ieșiri frumoase va doresc tuturor! 

• Serban Ionut
      de Serban Ionut
      Perioada 15, 16, 17 martie .
      Iesire la munte offcamping sau camping amenajat.
      Cautam participanti.
      Zona Valcea, Brasov, Prahova, Arges.
      Cine cunoaste locatii asteptam sfaturi de campare .
      Hai in numar cat mai mare sa iesim. 
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare,
      Mâine dimineața plecam spre mare eu si prietena. Nu avem un plan exact pentru locatie, planuim sa cautam pe drum. Aveti vreo sugestie? 
    • Alexandru A
      de Alexandru A
       Vacanta a inceput pe 1 august si s-a terminat pe 5 septembrie.
       Am fost doua echipaje care au plecat din Romania
       1 Familia Papuc - camper Hymer
       2 Familia Adam - camper Hobby
       Traseul a fost urmatorul : Bucuresti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Belgrad - Zagreb - Gorizia - Padova - Vicenza - Verona - Milano - Torino - Montgenevre - Briancon - Gap - Nimes - Montpellier - Perpignan - Andora - Zaragoza - Madrid - Toledo - Cordoba - Sevilia - Gibraltar - Tanger - Malaga - Granada - Murcia - Valencia - Benicarlo - Barcelona - Girona .

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.