Stefan P

Baile Herculane 02-08 mai 2016

2 postări în acest subiect de discuţie despre Baile Herculane 02-08 mai 2016

Baile Herculane 02-08 mai 2016

Stefan P

Sa traiti!hi

Dragi colegi!

Întrucat ratez minunata iesire de ”Paste 2016 la Cheia” din motive n.......am reusit sa obtin aprobarea de concediu in perioada mai sus mentionata si am hotarat sa merg la o balaceala in cadite la Baile Herculane!

Un loc frumos, pitoresc si drag mie!

Chiar daca sunt tanar si va intrebati ce caut eu la bai?! Uite ca eu vreau sa fiu precaut si nu astept batranetea sa merg sa ma tratez!:laughing:poate atunci voi avea altele de facut!

Vara am fost, toamna am fost, iarna am fost, acum mai ramasese primavara  sa merg si uite ca poate se va implini!

Voi pleca luni, 2 mai dimineata din Bucuresti cu destinatia Herculane, unde voi campa off camping prin zona caditelor si voi pleca duminica pe 8 mai pentru ca trebuie sa ajung neaparat la botezul copilului unui prieten ca nu concepe ca sa lipsesc, desi vroiam sa plec duminica noaptea!

Daca mai sunt colegi care vor fi pe acolo in acea perioada sau vor vrea sa vina sa dea de stire! Mentionez, ca eu personal nu organizez nimic in mod special, imi anunt doar ”pozitia” mea in zona si poate vor mai fi doritori si nu au curajul sa iasa, asa ca daca sunt doritori sa-si faca curaj ca este loc pentru toata lumea!

Este doar o iesire si  vreau sa-mi pastrez linistea si ambientul de acolo. Nu vreau sa imi asum o chestie cu organizare ca stiti cum e...nu poti sa multumesti pe toata lumea si decat sa ma intorc mai obosit decat plec, eu prefer pentru linistea mea sa...

Daca vor mai fi careva prin zona ma voi alatura cu drag, sau daca vor fi mai multi si vor dori camping ma voi adapta!

 

Program:

In primul rand vreau sa merg zilnic dimineata la caditele de langa hotel Roman ( bai cu concentratie de iod si in fiecare seara la caditele cu sulf de langa campingul 7 izvoare!

Ziua ma voi odihni sau voi mai umbla prin zona.

Vreau sa ajung la cascada Bigar, Cazanele Dunarii si poate ceva trasee per-pedes prin zona, crucea alba, etc...

Intrucat la cadite nu este iluminat noaptea, m-am dotat cu o baterie auto (vechea de pe rulota in stare de 95% buna) si un proiector de 27w cu led smd pe care l-am achizitionat zilele astea si voi sta linistit in privinta luminii si cu siguranta voi bucura si pe multi altiii cu lumina! Pe langa astea m-am dotat si cu o lanterna de 50W si una de 1000w cu led smd, in caz ca va fi nevoie.

Si bere multaaaaaa, ca la +58 grade in cadite cu siguranta trebuie racoreala! Si cu siguranta nu va reusi sa inghete ca in noaptea de revelion la -15 grade afara!:laughing:

 

Acesta este proiectorul.

 

IMG-20160413-WA0001.jpg

Astept sa ne vedem cu drag!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cristian Sima

Ştefan, văd că ştii bine despre Herculane. Cred că mi-ar sta şi mie bine acolo, pentru oasele mele bătrâne !!!  Poţi să-mi dai amănunte despre locul de campare, preţuri etc ???

Ce cădiţe sunt alea care nu au lumină noaptea ???

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.