Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Deschid acest topic, la concurenta cu cel destinat rulotelor , deoarece se pare ca sunt colegi care mai achizitioneaza cate ceva si pentru vehiculul propriu care tracteaza, nu doar pentru rulota. Asadar, succes la achizitionarea si dotarea masinii fiecaruia! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Pe principiul ce am mai achzitionat pentru masina cu care trag rulota, i-am cumparat o remorca de mma 750 kg ca sa car chestii :)))) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Salutare, La remorca cu doua axe iti trebuie E-ul? indiferent de MMA remorca Intrebarea e pentru cultura mea generala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Nu, ca e de 750 kg fara franare si ai voie doar cu B-ul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Faina ! Cred ca a costat ceva... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 5900 de lei cu optionale cu tot (suport+roata rezerva, roata ghidaj protap, cadru si prelata) si cu transport pana la mine acasa de la importatorul Pongratz din Sibiu. Eu zic ca intr-un an-doi scot banii pe ea cu ce car daca ar fi sa platesc transporturi. Dimensiune utila bena 2500x1260mm cu inaltime 1, 5m din podea pana la tavanul prelatei. Poti sa pui pe ea si 1, 5 tone doar sa nu te cantareasca nimeni :)))) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Sa o stapanesti sanatos @Traian M si curse bune cu ea...incarcata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Sa-ti fie de folos @Traian M Adevarul este ca nu se stie niciodata cand ai nevoie si de o astfel de remorca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Cand o ai incepi din ce in ce mai des sa-i gasesti intrebuintare :)) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2016 Asta cam asa este Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2017 Buna treaba ..spor cu ea , si de ce nu ...sa-o schimbi cu un camion ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Pentru ca tot a venit iarna si am un drum de facut spre Romania. Am decis sa-mi pun si eu niste roti de iarna pe 18 ". 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 4.034 Semnalează Publicat 6 August, 2021 Ce am mai achizitionat pentru masina mea? Doua "chestii" simple, dar utile .... ... geam stanga ... "carlig pt aerisire" la usa din spate! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri