Vizitator

1-8 Martie 2016

235 postări în acest subiect de discuţie despre 1-8 Martie 2016

1-8 Martie 2016

Ionel G

hiSalutare ! 6 - 2= 4.

2 locuri pentru ginerele si fiica-mea. 

P.S. o sticla de Gin mare si tonicul aferent le aduc eu.

Modificat de Radu B.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cristian Ionita
în urmă cu 18 ore, Adrian V. a scris:

...
Sper ca,  @Cristian Ionita sa fie pe faza cu filmatul .

...

Din pacate nu pot fi prezent la acest eveniment... :(

Link către postare
Vizitator

Cautam alt "operator video" :ascratch:

Ne apropiem si de limita locurilor din acest local . AMR 4 ( Au Mai Ramas PATRU ) j;[
Oricat de multi si-ar dori sa vina , de data aceasta NU o sa mai schimbam locatia. Ramane Casa Arcasului.

Link către postare
Marius George

Am vazut ca este o camera video la vanzare...Oare nu o putem folosi la eveniment?

:ascratch:

Link către postare
Cristian Ionita

Cred ca s-a ivit ocazia sa afle lumea cat de buna este camera video. Adrian, cu siguranta ca dupa ce vei filma intalnirea, vor apare doua variante, ori nu apuci sa postezi ce ai filmat (depinde cat de cuminte va fi lumea la intalnire) si va fi cumparata cu totul, ori vei posta imaginile si cineva va remarca cat de buna e. In ambele variante o vinzi! :)

Link către postare
Vizitator

Eu o aduc , dar nu ma puneti sa stau sa filmez , pentru ca o sa am altceva mai bun de facut.
Am si un trepied extensibil , pentru ajutor. DAR , repet , nu ma puneti sa stau cu camera in mana.

Astept oferte din partea operatorilor de ocazie . nay

Link către postare
Marius George

Facem cu randu, ce ziceti ?

Link către postare
Marius George

Ok, asa facem, nu mai filmam deloc si am scapat de probleme.

Link către postare
Ionel G

:ascratch: Ma ocup eu si de filmare daca aveti camera:laughing:

Camera.jpeg

Link către postare
Vizitator

Bingo ! 
S-a gasit cameraman . Pregatiti-va de dat o spaga , ca @Ionel G nu poate fi mituit cu bautura. :laughing:

Trecand la lucruri serioase , aseara m-a sunat madam Onofrei de la carciuma , si am convenit ca astazi sa merg sa las un avans. 
Vom trece pe hartie tot ceea ce am discutat anterior , si vom incheia un contract . Cand voi ajunge acasa , o sa-l scanez/pozez si o sa-l postez aici.

Am facut acum o scurta recapitulare a listei, si suntem 40 de adulti si 12copii , adica 52 de locuri (banuiam eu ca era ceva gresit la numaratoare :ascratch: ).

Link către postare
Marius George

Pentru ca toata lumea aduce cate ceva, am zis sa aduc si eu pentru doamne o sticla de Sheridan`s..

Link către postare
Vizitator

Vei fi idolul masculin al femeilor din acea seara :amuzat:

OK , te-am trecut la catastif cu o sticla de Sheridan's. 

In alta ordine de idei , am fost astazi si am platit un avans de 500RON . Am incheiat si un contract ; ca sa fie toata lumea cu inima impacata.

Este trecut acolo ca bautura si dulciurile vor fi aduse de noi .

100_3879.JPG

100_3880.JPG

100_3884.JPG

Link către postare
Gogonea Razvan

Deja ma enervati cu intalnirile vaostre.. Ma puneti sa bat atata drum? Ma gandesc sa vin si eu cu Oksana, ca de.... poate nu va ajunge vodca :) . Prezenta noastra este sub semnul intrebarii. Voi spune cert cand am biletele de avion in mana. 

Cu respect, Gogu! hi

Link către postare
Vizitator

Beiii , daca am reusit sa-l zgandarim pe Gogu in asa fel incat sa vina din Rusia pana aici , insemna ca suntem MARI ! hi

Link către postare
Gogonea Razvan

Am văzut  oferta Aeroflot , mai rămâne sa o conving pe Oksana , si tai-o la Romanica 

Link către postare
Marius George

:mini-bycicle:   gbb....Speram sa reusesti..

Link către postare
Vizitator

Spune-i lui Oksana ca o sa fac in asa fel incat intr-una din zile sa se intalnesca cu Jimmy si cu Pinocchio. 

:-)

Link către postare
Vizitator

Daca vine @Gogonea Razvan cu si mai multa vodka , apai in loc de Kazacioc o sa fie "cazi in cioc" ! doh
Razvane , te rog nu mai aduce bautura , ca o sa ne facem pulbere , si o sa intram in analele locatiei cu calificative negative.

Uite-l si pe Pinocchio .

100_3331.JPG

Link către postare
Vizitator

In momentul de fata trebuie sa va spun ca este imperios necesar sa schimbam (iar! tamp ) locatia .
M-a sunat madam asta de la Casa Arcasului si mi-a spus ca dintr-o regretabila eroare a suprapus evenimentul nostru cu un botez arvunit de anul trecut . Nu pot sa spun cat este "vrajeala" sau adevar in toata povestea asta , dar cert este ca ma pune iar pe drumuri. Degeaba am fost acolo si am intrebat inainte de a da avansul si de a incheia acel contract. Eu sunt capabil sa "tai in carne vie" ca sa imi tin cuvantul dat , iar altii sunt "imuni" chiar si la ceva scris negru pe alb. Asta e ! 

Am vorbit deja cu cativa dintre colegi si nu ne ramane decat sa ne re-orientam spre o alta locatie .
Toti cei care sunt angrenati in aceasta intalnire sunt rugati sa vina cu idei .  Stiu ca toti ve-ti primi cate o alerta la acasta postare si va rog sa dati o mana de ajutor in limita posibilitatilor si cunostintelor voastre . 

Va multumesc pentru intelegere si suport . :-)

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.