Vizitator

1-8 Martie 2016

235 postări în acest subiect de discuţie despre 1-8 Martie 2016

1-8 Martie 2016

Vizitator

Eu unul oricum aduceam cate o floare fetelor . Asa am facut in fiecare an .
Caietul de impresii ..............excelenta ideea ; nu ai decat sa o pui in practica . Vom atasa la el si cateva poze . 

Tortul !?! :ascratch: .........facem cumva si cu el. Sa vedem intai carciuma unde o sa gasesc liber si sa ne lase sa-l aducem. 

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Marius George

In general in orice locatie iti da voie sa aduci tort insa trebuie sa ai un certificat de calitate la el...

Daca se cumpara de undeva automat se elibereaza si acel certificat, daca este facut de una din dame este mai greu...

Link către postare
Vizitator

Inainte sa ajung acasa am trecut pe a restaurantul Casa Arcasului , situat undeva in vecinatatea statiei de metrou Eroii Revolutiei.
Am discutat cu d-na Onofrei , unul din asociatii de acolo , si in principiu ne poate gazdui in data de 5martie , incepand cu ora 17:00. Putem aduce bauturile , dulciurile (tort sau mini-prajituri) , muzica . Locatia suporta pana la 50 de persoane , usor, asadar lista este larg deschisa in continuare. Pana acum suntem 45 , cu tot cu copii.
Meniul va fi unul nu prea sofisticat , compus in principal dintr-o gustare rece ( componenta ei ramane inca de discutat) si dintr-o friptura mixta pui/porc cu cartofi la cuptor cu rozmarin si cu o salata de varza alba ( cruda sau murata) . Cafeaua  va fi comandata de fiecare in parte , cand si cum doreste. 

Ca si cotatie de pret pentru acest meniu , a ramas sa primesc un raspuns in maxim 2zile. Trebuie avut in vedere ca 2-3-5RON/familie o sa fie pentru ospatar.  
In cazul in care nu sunt obiectii vis-a-vis de cele prezentate , eu voi achita un avans de 200-300RON pentru a face rezervarea ferma . 

Din experienta anilor anteriori , voi face o centralizare a copiilor , pentru a face separat o masa numai a lor unde meniurile pot fi la jumatate .
Pentru partea de muzica , dans si karaoke , voi lua legatura cu @Ionel G si ne vom ocupa de sonorizare.

Daca aveti alte idei sau obiectii , precum si propuneri de imbunatatire a programului va rog sa le expuneti.

Link către postare
Marius George

Eu am intrat pe site si chiar imi place locatia.Votez pro si daca ramane stabilit aici trebuie discutata si problema cu bautura care trebuie achizitionata separat.

Asteptam pareri pro si contra si tot odata ce sa luam de baut.

Pentru cine vrea sa arunce un ochi aici:Casa Arcasului

Link către postare
Mihai Dura

Adrian poti afisa cati copii sunt si varsta lor?

Am veni si noi dar ar trebui sa luam si copii.

Link către postare
Vizitator

Pai cu copii o sa vina colegii @Radu B. , @adrian n. , @Cristian Gutescu . Daca citesti postarile lor o sa vezi si varstele fiecaruia .

Vor mai fi din categoria "ceva mai grea" fii-mea , nepotul lui @Ionel G , baiatul lui @Mihai PATRULETE , si fetele lui @Daniel-P

Veniti cu copii pentru ca au cu cine sa-si imparta timpul . Asa cum am spus, o sa le facem o masa separata ca sa discute d'ale lor.

La astia mai mici  o sa facem jumatati de meniu , pentru ca ei cu siguranta vor avea alte prioritati decat mancarea.

nay

Link către postare
Daniel P

Fetele mele sunt mari, au 19 si 16 ani, așa ca va rog sa le treceti la adulti si vor sta langa noi la masa... /.;

Modificat de Daniel-P

Link către postare
Mihai Dura

Ok venim si noi, doi adulti si doi copii de 6 si 4ani.

Link către postare
Vizitator
în urmă cu 22 ore, Daniel-P a scris:

Fetele mele sunt mari, au 19 si 16 ani, așa ca va rog sa le treceti la adulti si vor sta langa noi la masa... /.;

Lasa-le coane sa socializeze cu cei de varsta apropiata lor.
Sa se cunoasca mai bine cu ceilalti , si poate la viitoarele iesiri sa-si dea intalnire, sa aibe "pe campii"cu cine sa-si imparta timpul. 

Dintr-o scurta socoteala  , avem deja 17familii inscrise ,  asta insemnand  34 persoane  la care adaugam : cele doua fete ale colegului @Daniel-P , baiatul lui @Mihai PATRULETE , nepotul lui @Ionel G , si fii-mea , adica 39persoane.
La echipa de "tineret sperante"avem  : fetita lui @Radu B. , baiatul lui @Adrian H , baiatul lui @adrian n. , copii lui @Cristian Gutescu , copii lui @MIHAI DURA si eventual fetita lui @MARIUSGEORGE , si iaca inca 10 locuri.
Oho , pai insemna ca umplem si carciuma lui madam Onofrei. Noroc ca are si terasa :amuzat:.

Lasand vrajeala , in momentul asta consider ca toti vor fi prezenti . Daca exista cineva care se retrage il rog sa imi spuna in privat (nu ma intereseaza motivele , doar ca vreau sa stiu ce comand la carciuma).

Daca este cineva pe care l-am omis in lista , il rog sa ma atentioneze ca sa fac corectia necesara.

:-)

Link către postare
Daniel P

@Adrian V. Se pare ca nu m-am făcut înțeles ....:ascratch:

Asta a fost si unul din motivele pentru care le iau cu mine, sa se cunoască si sa socializeze...eu m-am referit la faptul ca nu s-ar simți bine la o masa separată cu copii de 6-7 ani, adică la cea de "tineret speranțe" cum ai numit-o tu... ;)

Link către postare
Vizitator

Sa lasam interpretarile acum si sa ne concentram pe treburi organizatorice mai importante.

Link către postare
Vizitator

Asa cum am promis , revin cu detaii asupra a ceea ce am discutat cu cei de la carciuma :

Data : 5 martie 2016 , cu incepere de la ora 17:00 .

Program : 17:00 pana la ultimul client ( din experientele anterioare pe la vreo 23:00 se cam sparge gasca).

Participanti :

cei din lista , care insumati ar trebui sa fie in momentul asta in jur de 50 (adulti si copii). 

conform cu cele discutate , mai putem suplimenta cu maxim 10 persoane , asa ca ATENTIE ! pentru cei interesati ; de data asta spun "Stop joc!"  in momentul in care am ajuns la capacitatea maxima .

Meniu : 

- gustare ( salam de Sibiu , muschi file , cascaval , branza frecata pusa pe gogosar / ardei , masline , castravate , rosie ).

- friptura mixt pui / porc , carofi la cuptor cu rozmarin , salata de varza .

- o cafea .

Pret meniu 55RON/pers , la care se va adauga la sfarsit un 8% pentru "tips" ( personal deservire ; barman-ospatar, bucatari , curatenie).

Pentru copii mici , va fi asa cum am spus , meniurile la jumatate .

Bauturi :

- din partea mea o sticla de Whisky "Teachers" ; care sper sa nu fie pentru invatat limbi straine .

- din partea lui @Gogonea Razvan o sticla de vodka (de la mama Russia) BELUGA .

- tot din partea mea ( din salariul de admin :laughing: ) 5 litri de vin alb demisec , si 5 litri de vin roze + un bax de apa minerala Borsec 6x1.5

- pentru restul de bauturi astept propuneri si din partea altor colegi .
NOTA : Sa nu-i uitam pe copii ; pentru ei ne trebuiesc niste sucuri  ( :ascratch: , poate si pentru noi daca marea incepe sa fie agitata) .

Desert:

- as vrea sa comandam un tort frumos la cofetaria Minimall din Piata Sudului ; pretul este undeva la 45RON/kg , ceea ce insemna ca o portie sa fie cam 7 RON (150g).

Flori , martisoare, etc....

Incerc sa gasesc o florarie unde sa pot comanda cate un buchet de 5 fire pentru fiecare dintre doamne , si de fiecare buchet legat un martisor simbolic cu un snur alb / rosu.

@Laurentiu Maracine se va ocupa de acel Caiet de impresii.

Muzica:
@Ionel G se va ocupa de "galagie " ne va aduce boxe pentru muzica ; vom avea si un microfon wireless , asa ca pregatiti-va de Karaoke .

A ramas ca pana miercuri sa dau un raspuns clar in ceea ce priveste rezervarea localului ( apropos , vom fi singuri in local , nu se mai intersecteaza nimeni cu noi , facem ce vrem acolo) , iar in cazul in care primesc girul vostru voi merge sa achit un avans de 400-500RON .

Astept din partea voastra un simplu SMS la numarul de telefon din semnatura cu DA sau NU ca sa stiu ce fac , si deasemenea astept noi inscrieri in limita celor 10 locuri ramase disponibile in acest moment.

Link către postare
Daniel P

Aduc si eu un litru de palinca de prune, iar sucuri, apa minerală,  propun sa vina fiecare familie cu 1-2 sticle ...:)

Link către postare
Vizitator

Asa cum am promis aduc si eu 5 litri de vin ananas de buturuga.

Link către postare
Vizitator

@Daniel-P

Pai hai sa aducem si mancarea de acasa , fiecare ce vrea sau ce poate , sa facem si mese separate , si tot asa .
Nu este o idee prea buna .

Sau , luati bautura de la carciuma , fiecare ce vrea, si am terminat cu povestea asta .

Simplu !

Link către postare
Vizitator

Adrian daca nu doriti eu nu mai aduc vin. Si asa vin cu el de la 100 km plus prin metrou. Eu m-am oferit.

Link către postare
Vizitator

Bre , eu zic sa nu ma lasi cu ochii in soare dupa ce m-ai amagit . Doar n-o sa bei singur toata butelca . biggrin

Link către postare
Daniel P

"- pentru restul de bauturi astept propuneri si din partea altor colegi .
NOTA : Sa nu-i uitam pe copii ; pentru ei ne trebuiesc niste sucuri  (  , poate si pentru noi daca marea incepe sa fie agitata) ."

@Adrian V.  eu nu mai înțeleg nimic...tamp . Hotăraste-te omule ce vrei, ori aducem, ori n-aducem nimic si comandam la bar...

Link către postare
Vizitator

Atunci o sa-ti spun explicit : puteti sa va mobilizati si voi vreo 2-3 care sa puneti bani si sa cumparati de undeva toate sucurile si ce vin sau bere vreti .
Daca eu dau 4-500 avans , mai dau vreo 300 pe tort , si mai alerg si dupa flori , apai sa-mi fie cu iertare ..............am si eu timpul meu , limitat . Cred ca pana aici imi este destul cat "m-am intins" , si chiar nu le pot face eu pe toate . Si mie mi-ar fi comod sa stau acasa sau sa imi vad de alte probleme familiale.

Sper ca de data asta ai inteles exact cum sta treaba , si sincer nu vreau sa continuam discutia pe tema asta mai mult decat trebuie.

Merci ! 

Link către postare
Vizitator

A inceput numaratoarea inversa a locurilor disponibile anuntate mai devreme .
Si-a anuntat prezenta colega @cristinada (Cristina Ifrim) impreuna cu sotul .

10 - 2 = 8

:-)

@Adrian H

Apa plata scoate-o din meniu , ca ne otravesti , si ne facem de ras . :laughing:

Apa minerala cred ca inca trei bax-uri , pe langa cel promis de mine , sunt suficiente.
Sucuri ............o sa ma gandesc mai "profund" maine . Acu' sunt cu un picior bagat deja in pat .

Link către postare
Vizitator

:laughing: xll

Am vorbit de acum cateva zile cu Viorel sa imi trimita stickere.
Vor fi doar din cele ovale cu sigla forumului; cele cu link-ul s-au epuizat deocamdata.

Link către postare
Marius George

Mai în glumă mai în serios trebuie făcută o listă la care să ne dăm cu părerea toţi.
Trebuie să luăm pentru doamne un lichior, un vermut, o şampanie său un sharidan`s.
Pentru noi vin, apă minerală, bere etc.
Pentru copii suc şi apă plată.
După ce hotărâm ce şi cum trebuie să vedem ce cantităţi, apoi cineva din zonă le achiziţionează şi împărţim la numărul de familii.

Link către postare
Vizitator

Lista de bauturi arata cam asa , in acest moment :

- 1sticla vodka + 1 sticla Teacher's  @Adrian V.

- 1litru palinka @Daniel-P

- 5litri vin rosu @lungu marin

- 10litri vin alb + 5litri vin roze + un bax apa minerala Borsec 6x1, 5 @Adrian V.

Cred ca macar din punct de vedere al vinului suntem "acoperiti" , zic eu . Daca mai trebuie va rog sa imi spuneti , ca sa suplimentez.

Pentru copii , care sunt in jur de 10 pana acum :

- 2sticle x 1.5ltr Lipton Ice Tea de piersica @Adrian V.

Ar mai trebui pe partea de apa/sucuri, tizule @Adrian H , vreo 3bax-uri de apa minerala la 1.5ltr. , vreo 8 sticle de carbogazoase (cola, fanta, mirinda) la 1ltr, si poate cateva de apa plata 5-6sticle la 0.5ltr.

In continuare , trebuie ceva pentru doamne asa cum a spus @MARIUSGEORGE, si eu unul zic ca un vermut , un gin sau un Sheridan's ar fi OK . Ramane ca voi sa stabiliti ce si cum luati , sau mai bine zis  cine le ia. Luati in calcul faptul ca vor fi minim 18 de doamne , dupa cum arata lista acum.

Daca este cineva care vrea bere , eu zic ca este bine sa o ia de la carciuma ; nu se merita adusa de acasa . La vin este cu totul altceva.

Multumesc celor care au confirmat prin SMS pana in prezent , cat si celor care m-au sunt si si-au oferit ajutorul. hi 

Link către postare
Vizitator

Si-a anunta prezenta si colegul @IONEL NICOLAE , asa ca @MARIUSGEORGE pregateste-te temeinic cu lectiile despre cafea :amuzat: , o sa aveti sedinta nu gluma .
Sper ca,  @Cristian Ionita sa fie pe faza cu filmatul .

Atentie !

8 - 2 = 6 , si numaratoare inversa continua j;[

Link către postare
Marius George

Sunt pregatit ..... xll

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.