Eugen David

Probleme personale

23 postări în acest subiect de discuţie despre Probleme personale

Probleme personale

Eugen David

Deci , "ce am achizitionat pentru rulota mea"!

Poi vedeti:

 

Cum spuneam in topicul "pro sau contra", chiar s-a realizat, nu fac referire la "visul meu" ci la placerea sotiei mai mult!

Dintre colegii de pe forum cei am si in lista de prieteni pe Facebook sunt cativa care au vazut, dar au si scris "pe aici pe undeva" ca Eugen este la Constanta dupa masina si "vine s-o prezinte"! Le multumesc, mi-au scris si pe fb, stiu ei care sunt , nu-i enumer!

App, sunt colegi carora "leam cersit" ca sa zic asa prietenie pe fb, dar pur si simplu m-au ignorat! Problema lor! N-oi fi de rangul lor, zic si eu? Sa fie sanatosi!

Printre acestia te enumar pe tine Viorel, administratorul acestui forum (a stat cererea de prietenie mult timp activa pana ce "umilit" am sters-o, dar si al unui alt forumist mare sef si el pe ********, care tot asa, dar in urma unor divergente a declarat ca-si alege prieteni, pe fb "cam de rangul lui"! Eu vezi Doamne nu eram!

Apreciam si la tine daca-mi raspundeai la fel! Ei n-a fost sa fie! Sa zic ca n-ai vazut-o nu cred din moment ce tu esti zilnic pe NET, chiar si cand esti plecat "afara", din tara!

Imi aduc aminte ce mi-ai scris in privat la prima banare, dar nu este cazul sa expun!

 

Asadar  de o ora si ceva am ajuns acasa cu " noul meu cotet"! Pe fb se poate vedea ora exacta, acum a mai trecut un timp!

Masina este "urata ori frumoasa, este buna ori rea", chiar nu conteaza, a fost si este placerea mea! Gresesc, scuze, a sotiei mele!

Mai acum un an in urma ceream sfat pentru un "Frilander" chiar lui Viorel acceptul de a-l insotii in Olanda pentru o achizitie, am cam fost "luat peste picior", urmatiti topicul respectiv!

As fi putut sa cumpar si atunci ca si acum,  dar fac parte dintre persoanele care nu fac azi "ce pot lasa pe maine"!  Nu ca n-as fi avut cu cine merge, dar?

Vedeti pe OLX, cate masini sunt aduse din Olanda, Belgia de baieti de judet,  din Orastie! Cred ca "bat recordul"?

Masina am avut, acum am 2, am avut cu mult mai multe, daca a-ti urmarit topicurile mele am prezentat ca am ridicat 10 taxe de poluare si mai am procese pe rol! Am documentat cu imagini nu doar cu vorbe!

Dar asta am facut si in cazul unor vanzari pe forum, prezentand expeditiile in poze! Singurul care am facut asta!

 

Apropo, as fi vrut sa scriu si eu ceva in topicul de ramas bun al "fostului" coleg de forum Cristi Figulin, imi pare rau ca nu mai este posibil!

Asa ca am amitit aici! Cu suzele de rigoare!

Da, am vazut discutii pe fb, ********, referitor la aceasta cauza, de acolo am aflat! Si a fost si motivul ca am intrat in dimineata asta pe forum sa vad ce s-antamplat!

O fi stiind el ce stie! Degeaba l-ai "rugat"Viorele apoi l-ai ponegrit!

Ese cazul, parerea mea (care nu cred caci conteaza) sa-ti si conformezi "ideeile" dupa spuse!

Tot timpul afirmi ca "suntem egali pe forum", dar se vede ca numai administratia are drept de "veto"! Poi cum asa?

Consider ca fiind membrii unui forum liber, avem si "dreptul" sa n-e exprimam liber si democratic, nu doar in privat!

Chiar de multe ori am fost "indignat" de mentiunile si "tonul"  unor membrii din staful de administrare! N-ai sesizat Viorel, niciodata? Ma-ndoiesc!

 

 

Si eu am trecut prin mai multe avertismente, banari dar m-am reantors! Am fost acceptat de administratie, si-i multumesc!

De ce m-am reantors ? Poate ca iubesc forumul si rulotistii, poate doar sa impartasesc cate ceva din experientele mele! Judecati voi!

Sunt unul cu cele mai multe "dari din casa" a informatiilor! Apropo, unul dintre colegi, si anume cel de la care cumparasem eu cortul Dorema, spune ca nu-i place sa puna poze, imagini etc din "migrarile lui" in Croatia, Grecia si pe unde o mai fi umbland el! Dovada ca eu am cumparat cortul de la el fara imagini, doar anunt, ulterior mi-a trimis 3 poze! Oare de ce? Ba a mai facut si "panorama" cand l-am pus la vanzare!

Si zau ma deranjaza tare mult "carcotasii" fara subiect! Poate pe voi care nu scrieti doar comentati, n-ar avea de ce!

 

Si asta pentru ca iubesc rulotismul dar si adeptii lui! Pacat ca nu toti vreau sa intelega si sa "ia nota" de spusele mele, dar si ale altora dintre colegi!

Ca ma reclama administratiei, ca nu l-e convine raspunsul meu, este doar pe masura afirmatiilor lor, putin imi pasa! Chiar acum am citit dar si raspuns unui coleg din staf-ul de conducere , referitor la acest lucru!

 

Pentru masina mea nou cumparata, voi venii cu detalii imediat ce am dar si daca voi mai avea ocazia dupa aceasta "elocutiune"!

 

S-auzim numai de bine!

 

N-as fi scris niciodata asta dar chiar m-au deranjat ultimile postari din topicul "fostului" coleg de forum Cristian Figulin!

Nu sunt prietenul lui, nu am nimic cu el desii pentru mine nu are cuvant, deci ceva in genul "papagal" (stiu eu de ce, si l-am admonestat de mai multe ori) dar nu-i corecta "catalogarea" administratiei vis a vis de imaginea lui!

Ca  treceti postarea iar la off topik, ori o stergeti, cum este "regula pe forum" chiar nu ma intereseaza! Sunt destui colegi ce o citesc!

DOAMNE AJUTA!

 

Eu si noul meu "cotet", achitionat!

12647049_988115834574802_7837288878924251495_n.jpg

943906_988115847908134_7178372460411018685_n.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Andrei Urucu

Eugen, frumoasa  masina! Sa te plimbe 1000 ani fara evenimente si reparatii! Wow ce urare am nascocit :)) 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

Ti-am mutat postarea aici, fiindca acesta este locul in forum unde se regasesc postarile care nu au un subiect anume.

Sunt prea multe fraze la care sa-ti raspund, dar iti dau un singur raspuns si anume,  sunt singurul care consider ce trebuie sa fac sau nu. Si ce fac, deocamdata cred ca fac mult bine multora si voi face mereu, in felul meu, fara sa ma conditioneze careva.

 

Referitor la comentarii pe tema sibiectului inchis cu plecarea unuia care pentru mine nu mai conteaza, le poti face aici si poate se vor gasi colegi sa-ti raspunda.

Pentru mine este si va ramane un subiect inchis.

 

Sa nu interpretezi aceaste randuri nu stiu cum, fiindca pentru mine esti un coleg din forum si esti egal cu toti ceilalti.

nay

 

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu

Cred ca s-a produs o confuzie ...vorbeam despre masina folosind un topic corect ! Nu credeti? 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
TEODOR

 Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca am scris mai devreme un pomelnic aici si cand am dat , , trimite" mi-a aparut mesajul ca , , nu-mi gaseste pagina pe care o solicit".

Oricum, pe scurt mesajul era, , Bine te-ai intors si sa stapaniti sanatosi noua achizitie!"nay

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Stefan P

Sa o stapanesti sanatos!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Stefan P

Dragi colegi! Am descoperit de curand acest forum si de putin timp sunt membru!
La recomandarea catorva colegi cu recomandari de bine pentru acest forum.

Intr'adevar a fost si este frumos, dar hai sa nu-l stricam!  Vad ca tot au inceput sa apara fel de fel de discutii, certuri si parca se pare ca incepe sa se destrame!

Hai sa ne tinem tari si sa luam doar partea buna a lucrurilor! Cand intri pe forum si vezi anumite discutii, nu prea de bine iti strica si toata ziua.
Sincer va spun, de cand am descoperit acest forum Facebookul cam rar il vizitez pentru ca aici am descoperit informatii mult mai folositoare si colegi de viata si seriosi!

Vad ca a inceput anul cu lucruri negative, plecari din echipa, certuri si altele.

Pai daca o tinem tot asa unde ajungem!? Poate ca nu e postata bine aici discutia dar rog un moderator sa o mute unde este de cuviinta!

Dar nu vreau sa fiu nici contra, unele lucruri trebuie spuse pe fata cum spunea si colegul, ca doar avem libertate sa discutam orice.

Poate ca nu sunt in masura sa fac eu aceste afirmatii, mai ales ca sunt si boboc pe aci, asa ca cer iertare, dar nu ma simt bine cand vad atatea discutii aprinse...!!!

Ma bucuram cand intram si vedeam discutii folositoare ai frumoase, dar cand vad acum din ce in ce mai multe discutii....ma cam intristez, sincer! Acum toti avem putina dreptate, dar cred ca dreptatea este la mijloc!

O zi buna cu bucurii!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Stefan P

Foarte frumoasa achizitia! Si eu era cat pe ce sa achizitionez asa ceva! Dar am luat ceva mai mic!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

Exista posibilitatea ca postarile lui @Andrei Urucu si @TEODOR sa fi fost scrise in momentul cand mutam acest topic, fiindca nu cred ca era indicat sa-l las in Ce am mai achizitionat pentru rulota mea ?

 

@Stefan P, totul va fi frumos in continuare, iar daca o postare este mutata/unita in/cu sectiunile respective, nu este ceva rau, deoarece este bine sa postam si pentru altii, nu numai pentru noi.

Forum este accesat de multi, iar o simpla cautare-i ajuta sa ajunga in sectiunea respectiva ceea ce doresc sa afle si nu sa umble ca bezmeticii.

 

Daca exista unul care sa ma condamne ca acesta postare a lui @Eugen.D avea locul in topicul respectiv,  inseamna ca trebuie sa ma duc sa-mi fac un control :laughing:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Petre S

Felicitari Eugen pentru achizitie! Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de drumuri bune, fara probleme si...... binenteles cu rulota dupa tine.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

Felicitari @Eugen.D pentru achizitie si sa te bucuri de ea. Am citit cu atentie ce ai postat mai sus si doresc sa stii ca sunt de partea ta.

Si eu iubesc acest Forum Rulote,  si cu toate nemultumirile pe care le am, inteleg sa respect regulile lui, pentru ca asa este normal.

Pentru cine a plecat, probabil ca era previzibil acest deznodamant si daca nu ma bucura, nici nu ma intristeaza.biggrin 

Sa auzim numai de bine si sa asteptam cu rabdare primavara si odata cu ea deschiderea sezonului rulotistic.

In acest an nu scapi de musafiri. Pazea ca vin! :laughing: hi

Modificat de Radu B.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Marius George

Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea cat mai multi km .

Asteptam parerile tale despre cum se comporta cu rulota in spate.

Felicitari.xll

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Sorin  Leitoiu

Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea multi ani de acum incolo superok

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

@mircea aceasta postare este in Off topic si o putem discuta.

 

Nu pot sa fiu indiferent cand afirmi cum ca "Pentru cine a plecat, probabil ca era previzibil acest deznodamant". Care sunt argumentele tale?

Nu doresc sa afirmi ceva ce poate fi interpretat, fiindca poate reusim sa indreptam cate ceva, daca situatia o cere.

Consideri ca exista cumva o persoana care sa multumesca pe toata lumea?!

Incerc si ma zbat ca aceasta comunitate sa-si urmeze cursul pentru care l-am gandit sa-l realizez si pentru care multumesc tuturor, fiindca nu am reusit si nu voi reusi singur niciodata.

Mereu am fost si voi fi sincer in exprimare, un lucru rar intalnit la multi, nu ma ascund in spatele unor vorbe si poate multi sunt indiferenti la ce se intampla aici, dar eu nu pot fi.

:-)

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut

Sa stapaniti sanatosi masina si bineinteles ...DRUMURI BUNE COLEGULE!nay

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster

Eugen, sa te bucuri de noua masina si sa ai numai drumuri frumoase cu ea!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu

Nu cred ca m-am facut inteles.....faceam referire la postarea mea in care-l felicitam pe Eugen de achizitie .....trebuia sa ramana in topicul cu "ce am mai achizitionat......."  Dar nu conteaza ..Eugen a primit mesajul asa ca....noi sa fim sanatosi ...si nay

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Adrian N.

Sa stapanesti sanatos masina si sa te duca pe unde doresti.

Nu va mai suparati ca este pacat. O seara buna.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Eugen David

Colegi  isor hi

 

Va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si felicitarile adresate!

Imi pare nespus de rau ca nu pot da like tuturor,  tamp  mi-am epuizat "ratia" pe ziua de azi, dar o voi face maine din nou! 

Cand voi avea timpul necasar la dispozitie ii voi face si o prezentare in sectiunea dedicata dar si referitor la consumul inregistrat la acest drum!

Doamne ajuta tuturor!

 

în urmă cu 11 ore, Andrei Urucu a scris:

Nu cred ca m-am facut inteles.....faceam referire la postarea mea in care-l felicitam pe Eugen de achizitie .....trebuia sa ramana in topicul cu "ce am mai achizitionat......."  Dar nu conteaza ..Eugen a primit mesajul asa ca....noi sa fim sanatosi ...si nay

@Andrei Urucu

Asa este,  in primul rand topicul deschis de mine in mod special de a-mi prezenta "ce am mai achizitionat.....", numai ca acolo ar fi si ramas "de nu saream un pic calul"!

Ce sa fac, n-am avut unde!

Efectiv pentru rulota am si luat-o, pentru deplasarile de "ocazie si de placere" am Audi care nu sare de 5, 5% consum din nici o pozitie, iar cu clima pornita nu depaseste 6, 2%!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Sa o stapanesti sanatos si sa faci drumuri frumoase si fara evenimente neplacute cu ea. superok

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster

Dragi colegi, aici ne  exprimam bucuria pentru @Eugen.Dcare are "jucarie" noua!

Am o propunere, maine este duminica. Hai sa mergem la biserica , sa spunem o rugaciune sau sa ascultam macar un sfert de ora slujba , poate pleaca "necuratul" din forumul nostru.

Hai sa ne bucuram de viata, de vremea buna si de sezonul care vine cu pasi repezi .

Hai sa nu fim incruntati, sa zambim si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara.

Destul ne ingreuneaza viata de zi cu zi, nu merita sa ne " intepam " intre noi.

Cred ca am spus prea multe, rog pe cei deranjati sa treaca peste postarea mea!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

@Eugen.D ma bucur ca ai inteles de ce am mutat topicul aici, dar oricum, astept prezentarea noii achizitii in sectiunea dedicata.

@SERGHEIDIN si @Stefan P,  respectul meu pentru cum ati inteles totul!

@Gabriel Schuster, "necuratul" nu a intrat, dar incearca sa-si faca loc si cred ca reusim impreuna sa-i dam un"delete" permanent.

 

Si ca sa inteleaga toti cei care nu au inteles, cel care a dorit sa plece din aceasta comunitate (numele lui nu mai conteaza pentru mine), nu m-a deranjat ca si-a facut forum, cum nu ma va deranja nimeni care incearca sa creeze astfel de comunitati, ci m-a deranjat modului de exprimare catre mine si felul lui de a-mi trada increderea acordata de-a lungul celor peste 2 ani, "traiti" impreuna pe forum.

Este ultima postare referitoare la acest subiect pentru mine, dar totodata, rog colegii sa fie fair-play in continuare si sa nu mai incerce sa arunce vorbe care nu duc decat la contraziceri.

 Sa incercam ca pastram acelasi climat de comunitate care respecta si care trebuie respectata!

:-)

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Doru.b

@Viorel concurenta e benefica. Duce la dezvoltare comunitatii rulotistilor din aceasta tara.

Cu cat mai multe forumuri cu atat mai bine pentru noi toti.

superok

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.