Sorin S

Prima ieseala pe 2016

220 postări în acest subiect de discuţie despre Prima ieseala pe 2016

Prima ieseala pe 2016

Sorin S

Salutare ,
Daca tot am vorbit la un topic anterior ca ies precum moda , primavara , vara , toamna , iarna , adica de 4 ori pe an :laughing: ,   ma bate gandul sa fac o intalnire in februarie undeva pe Valea Cerbului daca vremea permite , daca nu cautam un camping sau amanam pentru luna martie . Daca exista doritori putem incepe lista .........

Repet daca vremea permite off-camping , doresc sa se anunte cate generatoare exista pentru aceasta intalnire tinand cont ca panourile solare sant cam 0 pe timpul iernii , acestea incaraca foarte putin undeva la 1.5 - 2 Ah/h ... 

Lista :
Sibiceanu & familia + Bags
Pasol Viorel & Familia + Dog

Care mai doreste care mai pofteste!! ....

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daniel P

Sorine, recunosc ca sunt surprins la modul placut de initiativa ta...awSpun asta pentru ca dupa intalnirea de 1 Decembrie de pe Valea Cerbului, unde ne-am strans vreo 5 echipaje, ( si unde fie vorba intre noi, parca trebuia sa vii si tu) ma gandeam sa fac prima ieseala intre 01-08 martie, cand o sa am o saptamana de concediu...dar n-am exclus nici posibilitatea ca daca in februarie, eventual de vacanta copiilor,  se vor strange 4-5 echipaje, voi face tot posibilul sa vin...superok

Asadar poti sa ma treci si pe mine pe lista si foarte probabil inca 2 echipaje care s-au simtit bine cu noi si au sustinut ideea unei prime ieseli in februarie...Nu le dau nume, ii las pe ei sa confirme sau nu...:P

Modificat de Daniel-P

Link către postare
Telescu Ioan
On 1/3/2016 at 19:46, Sorin S a scris:

Salutare , daca tot am vorbit la un topic anterior ca ies precum moda , primavara , vara , toamna , iarna , adica de 4 ori pe an :laughing: ,   ma bate gandul sa fac o intalnire in februarie undeva pe valea cerbului daca vremea permite , daca nu cautam un camping sau amanam pentru luna martie . Daca exista doritori putem incepe lista .........

Repet daca vremea permite off camping , doresc sa se anunte cate generatoare exista pentru aceasta intalnire tinand cont ca panourile solare sant cam 0 pe vremea iernii , acestea incaraca foarte putin undeva la 1.5 - 2 Ah/h ... 

Lista :

Sibiceanu & familia + Bags

Pasol Viorel & Familia + Dog

Care mai doreste care mai pofteste ....

Va salut pe toti rulotistii!
Eu(Ioan Telescu) sunt membru nou si nu am fost inca cu rulota. Sunt din Iasi. 
Daca merg mai multi cu rulota si vremea va fi buna vin si eu cu rulota si sotia( am si 2 nepoate de 6 si 2, 5 ani care ar fi amatoare de o plimbare). Eu nu am nici baterie (deocamdata)nici grup electrogen,  nici panou solar. Daca ma ajutati cu sfaturi privind iesirea, incalzirea si restul este OK!.

Link către postare
Daniel P

Asigura-te ca ai gaz suficient si o baterie buna, , , Restul sunt amanunte pe care le rezolvam inainte la telefon sau la fata locului...nay

@Sorin S am uitat sa spun, iarna iau si eu generatorul pentru situatii de criza... /.;

Link către postare
Sorin S

Am stat si am analizat situatia si mi-a iesit cam asa:
Putem face iesirea exact cand au copii vacanta (nu stiu exact cand ); se va face o iesire de max .4 zile , iar cine doreste sa stea mai mult este de invidiat . DACA vremea este buna si ne permite mergem pe vale , daca nu putem merge la Cotofenesti la camping si acolo avem curent sau la Poiana Tapului la Aviator . Se mai poate vorbi si la cabana Gura Diham sa mergem in curte la ei .

Pe vale daca se face iesire trebuie sa tinem cont de foarte multi factori  si anume ;
- sa nu ninga prea tare ca vom iesi foarte greu
- sa nu vina mos martin care poate nu are somn
- sa avem curent cat se poate sa tinem rulotele 4 zile active 
- nu stiu daca exista GPL in Busteni , riscul il stim toti ca putem ramane fara caldura

Astept si din partea voastra idei si propuneri ... 

Link către postare
Daniel P

- Vacanța copiilor începe sambata 06.02 pana duminica 14.02...eu pot sa merg al 2-lea week-end dar de joi, adică de pe 11.02 pana duminica 14. 02

- mergem pe vale, pentru ca drumul spre cabana va fi curatat indiferent cât ar ninge si putem ieși ușor ...

- pentru 4 zile o butelie mare sau 2 mici cu GPL ajung sigur...

- Mos Martin e la hibernare si nu ne va onora cu prezenta...

- de curent nu va faceți probleme, ofer in fiecare seara 6 ore la schimb cu vin fiert si buna dispoziție...xll

Link către postare
Sorin S

Adjudecat , cine se mai baga ??  Daca nu apar probleme ramane asa ...

Link către postare
Daniel P

OK...mai e ceva timp pana atunci si sunt sigur ca ne vom strânge cel puțin 5-6 echipaje (alte doua probabile le știu deja)  superok

Link către postare
Daniel P

Nu e problema, il trecem si pe el pe lista de invitați, măcar sa vina ...dacă-i bal, bal sa fie! superok

Sincer sa fiu, ca sa fie aventura completa, mi-ar place  sa fie si zăpada, sa vina și Mos Martin...biggrin

Link către postare
Doru Cangea

Salutare !
Daca reușesc sa-mi schimb masina  90% vin, , , cat despre ursuleți nu va faceți griji , cat sunt eu in zona nici naiba nu se apropie ca daca musc din el sigur turbează ;)
 @Daniel-P stie ...

Link către postare
Daniel P

Mi-ar face plăcere sa rezolvi cu masina și sa vii @Doru Cangea .../.;  Cu tine distractia e 100% garantata :laughing:

Link către postare
Adrian N.

Daca primiti si amatori as veni si eu, daca se poate, aduc o tuica buna, minim, plus ceva surprize.

Link către postare
Daniel P

Esti bine-venit printre noi! superok

Si cu tuica si fara tuica, mi-ar face placere sa ne cunoastem ! nay

Link către postare
Ninel

Salutare , posibil sa venim si noi unde este locatia?

Link către postare
Daniel P

Mi-ar face placere...nay

La Busteni, pe Valea Cerbului...Am ales locatia asta ca sa putem intra si iesi usor spre locul de campare, pentru ca e februarie si nu se stie ce surprize ne rezerva vremea.../.;

Link către postare
Sorin S

Salut , se pare ca pana acum sintem 5 echipaje si sper ca pana la data intalnirii se vor mai strange cateva echipaje ...

Link către postare
Sorin S

Nu cred ca sint , mai dai incolo nu trebuie sa hiberneze ? Eu unul nu vad mare problema ca doar santem 5 , 6 echipaje nu vine mosul , dar daca vine il iau la alergat , dam cu petargi :laughing: , cu sticle de Turborg sau dam drumul la radiusuperok , exact cum spune un prieten al meu , a si o mai are pe aia cu Jugravi si Istampul ..biggrin

Link către postare
Daniel P

Eu sunt convins ca ne vom strange minim 10 echipaje...superok

Am niste semnale din partea unor colegi, dar pe care nu le voi dezvalui, ii las pe ei sa posteze... :P

Link către postare
Stefan P

Salutare popor! Uite ca sa intors iarna! Zapada, viscol, ca in vremurile bune!Sa ne rugam sa mai tina macar pana in februarie! Poate daca scap de la servici, desi imi doresc mult sa scap si sa va tin companie si eu! Vreau muntee, vreau zapadaaa, vreau andrenalinaaaaa vreau aventuraaaaa!!!!

Link către postare
Daniel P

Eu n-am crezut niciodata in prognozele pe termen lung, vremea se va mai schimba de cateva ori pana atunci cu siguranta, fie in bine, fie in rau...:ascratch:

Si oricum voi merge, singura problema care m-ar putea impiedica ar fi ninsoare abundenta si drumuri necuratate cum sunt azi...tamp

Modificat de Daniel-P

Link către postare
Sorin S

Pai la asta ma refeream sa nu cumva sa fie vreun drum blocat sau sa nu putem veni acasa de pe Vale ..

Link către postare
Daniel P

Vedem atunci cum se anunta vremea, cu cateva zile inainte...;)

Link către postare
Stefan P

Nu conteaza cum va fi! Daca scap de munca nu ratez nimic, voi pleca oricum, fie zapada, soare, ger sau cald!Lumina am, butelii am doua pline ful si mai iau si 2 butelii de 5-10l vin si ceva tuica si daca ingheata gazul dau pe alcool ca sigur nu ingheata!

Asa ca hai dragi rulotisti la plimbareala!superok

Sa vedem curajosiii!!!!!!!!!!

Link către postare
Ninel

Pentru curent iau generatorul de 2, 4Kw,  4timpi ,  benzina sa fie , si voie buna numai sa putem intra.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.