Vizitator

De luat aminte . ATENTIE !

5 postări în acest subiect de discuţie despre De luat aminte . ATENTIE !

De luat aminte . ATENTIE !

Vizitator

Pe Facebook am gasit comentariu lui "Caravan comander" vis-a-vis de calitatea serviciilor lui Dumitru de la Ploiesti.

 
Caravan Comander a adăugat 25 de fotografii noi în albumulReparatie panou frontal rulota.
A fost adusa din Anglia si a avut reparatie facuta acolo dar am decis sa intervin suplimentar pentru ca reparatia se vedea si am dorit sa fie impecabila, drept pentru care am schimbat si peretele interior frontal cu panou adus la culoare si model din Anglia.
La jumatatea lunii august am anuntat meseriasul despre ce s-a intamplat si din glasul lui a reiesit ca nu ar fi vina lui, rulota e "coapta", m-a rugat sa astept dupa 1 septembrie pentru ca avea un eveniment in familie si sa vedem...acum 4 saptamani i-am dat mesaj pe FB si nu a citit mesajul decat azi, acum 2 saptamani l-am sunat si nu mi-a raspuns, imediat am luat decizia sa o desfac in alta parte si bine am facut, cu toate ca la vreo ora m-a sunat el si nu i-am mai raspuns eu, decizia era luata ca sa fie desfacuta.
Ce vedeti in imagini este starea in care a ajuns rulota si despre cum a fost reparata : panoul frontal nu a fost dat jos, la fisuri le-a facut santuri in V si le-a dat cu chit auto, iar marginile fisurilor le-a prins cu holsuruburi de lemnul interior (toate astea cu o plata pe masura) ... modalitate de reparatie fatala, dezastruoasa !!! mi s-au marit fisurile dupa reparatie.
Meseriasul a fost anuntat ca nu doresc o reparatie "pentru vanzare", dar dupa cum se observa cam la asta s-a ajuns.
Mi-am dorit sa-mi recuperez banii pentru a doua reparatie dar am fost refuzat pe motiv ca trebuia sa vin la el sa o faca.
Rabdarea mea are si ea niste limite, nu pot sta cu rulota pentru o "garantie" cateva luni pana imi face el loc sa intru, faptul ca a incercat din prima convorbire telefonica sa ma convinga ca e coapta si nu e vina lui m-a facut sa o desfac si bine am facut, pentru ca acum pot demasca cum meseriasul "arde" un prieten si modul cum trateaza lucrari mai grele intr-un timp scurt doar pentru faptul ca e coada de asteptare pemanent la el si ca sa nu-i piarda, lucrari grele le trateaza cu simplitate.
Va rog sa va da-ti cu parerea despre ce constatati in poze si de cum ar fi trebuit sa fie reparata aceasta rulota .
Rulota a fost reparata initial de Dumitru Liviu , reparatii rulote si autorulote de la Ploiesti
  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Achim

Hmm, eu chiar mi-l notasem ca fiind aproape...  In caz ca am nevoie. A reparat cineva la el, ca sa stiu sa-l sterg?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Socol Madalin

Salutare! Din pacate, desi nu imi place sa fac cuiva reclama proasta si eu am avut rulota la Liviu pentru mai multe probleme, toate tratate cu superficialitate pe sume nu tocmai mici. Culmea cand te plangi ca nu este ok reparatia facuta de el te mai si cearta.

Nu recomand serviciile lui; sunt facute de mantuiala.

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Andrei I.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care vreau sa multumesc deschis acestei comunitati active si pasionata.

 

Pe langa informatiile vitale si utile care au legatura cu diverse elemente si zone ce tin de pasiunea noastra comuna, unul dintre cele mai importante aspecte pe care le apreciez, in contextul schimbului activ de informatii pe care il avem pe aceasta platforma, este acela ca, in momentul in care eu sau un alt coleg ajungem in situatia in care este necesar sa apelam la o terta parte pentru remedierea unei situatii, putem evita persoane precum cea despre care se discuta in cadrul acestui subiect.

 

Va multumesc si va incurajez sa expuneti deschis, acest tip de situatii.

 

  • Like 4
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.