Radu Ionescu

Bine v-am gasit, Radu Ionescu!

26 postări în acest subiect de discuţie despre Bine v-am gasit, Radu Ionescu!

Bine v-am gasit, Radu Ionescu!

Mihai-Arad
57 minute în urmă, Radu Ionescu a scris:

hehehe, reciteam prezentarea pe care o faceam in 2015 !

Povestea se repeta, dar cu alte scule.

Ochesti locul, manevrezi rulota cu masina, cu spatele, ca deh, masina impinge mai usor. 2-3-4 manevre si, gata, opresti motorul satisfacut. Te dai jos si vine prietenul cu care esti in tandem, el cu rulota lui. Dar n-o fi bine sa le sucim ? Ca parca dincolo e mai larg. Si de ce sa stam cu ele in soare, ca el vrea sa si-o bage sub copac (eu avand nevoie de plin soare pentru panou).

Sau, varianta 2: ai oprit motorul, dezlegi rulota de masina, vine respectivul prieten: dar mai bine hai s-o impingem mai incolo 2m, ca parca e mai drept. Bun, te apuci sa tragi de un maner, el de celalalt, mai impinge si fiul din spate. Se misca 50 cm apoi nu mai vrea nici de a naibii. Curge apa pe tine, devii brusc foarte religios in sinea ta si soptest printre dinti tot soiul de referiri sfinte la adresa rulotei si a prietenului care impingand isi da seama ca, daca tot o mutam mai in fata cu 2m parca ar fi bine si in lateral sa mai castigam 1m.... Parca-parca ar vrea sa se miste dar numai cu o roata, tragi de ea iar ea doar danseaza in jurul unei roti, amintesti in gura mare de mama rulotei si de partile ei intime si te duci sa vezi ce e cu cealalta roata. Un bolovan, evident, care abia se iteste din iarba. In final impingand si tragand la blestematia cu 2 roti+ una mica care te-a stors reusesti s-o potrivesti pe gustul prietenului. Iar el te intreaba: "ei, acum esti multumit ? e bine asa? daca nu vrei asa, putem s-o punem altfel"

 

...si prietenul zice: mai bine o lasam cum era la inceput ! Si, dai si-nvarte, ...si parca nici de-al naibi nu vrea. Intr-un final iti dai seama ce te-a stors de putere. Mama ei de rulota!

Felicitari  :bravo:@Radu Ionescu !

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.