Vizitator

1 Mai 2015

51 postări în acest subiect de discuţie despre 1 Mai 2015

1 Mai 2015

Vizitator

............sau unu' mai muncitor(esc) decat noi ...........ca noi suntem cu alte "competente" :)

Lasand gluma de-o parte , pentru acest an eu unul vreau sa sarbatoresc si/sau sa petrec mini-vacanta de 1Mai la "traditionala" locatie de la Iepuresti (GR).

Foarte multi dintre rulotisti cunosc acesta locatie , iar cei care sunt "mai noi" pot afla detalii din postarile din anii trecuti sau de pe pagina de Facebook "Campare Iepuresti".

Locatia este off-camping , pe o pasune a satului Iepuresti , pe malul drept al Neajlovului .

Primarul din comuna este un tip foarte comunicativ, cooperant si saritor ; de fiecare data cand l-am anuntat ca mergem acolo ne-a acceptat dorinta si deasemenea ne-a ajutat cu colectarea sacilor de gunoi.

Asadar astept "adeziuni" la sedinta tovaraseasca .

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Emil Naghi

Sper sa fie cald si foarte mult soare

Link către postare
Vizitator

Coane Jorj , iar ne dai pe gheatza . Hai ca inteleg iarna , da' vara?  tamp

In alta ordine de idei nu cred ca este vreunu p'aici care sa mearga undeva unde este anuntata ploaie pentru 3-4zile la rand , si eu unul as anula din start iesirea daca vremea ar fi total nefavorabila.

Asadar , vremea este (sau va fi ) factorul No.1 in mentinerea optiunii de a iesi undeva de 1Mai, iar prima optiune ca destinatie o reprezinta locatia de la Iepuresti.

Link către postare
Radu Posirca

superok...Eu sigur vin ...ca si anul trecut probabil de joi dimineaÈ›a. Deja  am programat  CO indiferent de vreme. Nea Marian mi-a promis ca da el cu prostovolul anul  acesta. .

Sa ne vedem  cu bine. ..

Link către postare
Radu Posirca

ptg Este peste....dar anul trecut era apa mare( umflata de la inundaÈ›ii )  si tulbure. Asa ca nu am prins nimic.

Anul acesta poate agatam ceva...

Link către postare
Vizitator

Pentru cei care au facebook , o sa gasiti acolo o pagina intitulta "Campare Iepuresti" unde colegul nostru rulotist Mihai Gheorghe posteaza aproape saptamanal poze si filmulete de la intalnirile din anii trecuti.

Acum vreo 5 sau 6ani s-au strans acolo de 1Mai nu mai putin de 36 de echipaje cu rulote , campere , corturi  ptg

Link către postare
Radu Posirca
deras Poate daca inmoi caramida in palinca de la Adi.......prinzi ceva nea Marian.

Link către postare
Vizitator

Din cate am inteles sunt foarte multi anul acesta care vor sa vina la Iepuresti de 1Mai.

Nea Marin "le-a luat pulsul" de Paste si  se pare ca din ce in ce mai multi iau in consideratie varianta Iepuresti, fie ca sunt membri ai forumului nostru , fie ca sunt de la alte forumuri de rulotisti din Romania.

Speram ca vremea sa fie OK de data asta , si sa nu ne mai streseze ploaia ca anul trecut, implicit sa nu mai ajungem sa facem off-road adventure team building.  tw )|/

In afara de Nea Marin, Radu ,   si cu mine , mai este cineva interesat ?  biggrin

Link către postare
Andrei Urucu

Sunt mari sanse ..sa mai vina 2 echipaje din Craiova.

Suntem in tratative cu sefii ( sotiile ), fiind totusi distanta destul de mare pana acolo.

Dar cred ca astrele se vor alinia favorabil.

hi

Link către postare
Vizitator

Andrei,

Va inteleg pozitia si nu vreau sa o comentez prea mult . Nu va doresc decat ca astrele sa se alinieze favorabil de data asta si vremea sa tina cu noi toti .

Sunteti bineveniti ! wcm

Link către postare
Radu Posirca
xll sigur  vin mai mulÈ›i. ...dar nu au postat. Cristi Bucataru si alÈ›ii.

Link către postare
Vizitator

Eu zic ca este prea devreme . Sa-i lasam pe colegi sa se hotarasca , unii sa mai negocieze cu "sefele" , altii sa isi ia inima in dinti si sa incerce un prim contact cu rulotistii.

Toata lumea este bine venita , si eu ma voi folosi de aceasta ocazie ca sa impart stickere cu sigla forumului.

wcm

Link către postare
Doru Radu

EU SUNT PREZENT LA IEPUREEEEEEESTI PE 30 SEARA , DACA NU PE 1 MAI LA PRIMA ORA .

Am promis 2 litri de tzuica din partea mea  f; f;'  nay  xll

Link către postare
Radu Posirca

ptg Se pare ca vremea este de partea noastră. ...Cred  ca mulÈ›i nu sau pronunÈ›at deoarece au aÈ™teptat sa vadă prognoza meteo. ....

Link către postare
Mihai Petrachioiu

Locurile sunt limitate ?...

As veni si eu cu familia acolo de 1 Mai ....dar nu pot sa spun sigur (inca nu am aflat daca lucrez sau nu .. tamp)

Link către postare
Mihai Petrachioiu
xll

Link către postare
Mihai Petrachioiu

Voi ajunge si eu de vineri dimineata .... superok      )|/ )|/

Link către postare
Andrei Urucu
gbb()| astrele s-au aliniat corespunzator ...au inceput pregatiriile ...O sa fim prezenti si noi, de joi ( cand om ajunge ).

Link către postare
Vizitator

Doamne ajuta!

Vremea tine cu noi  /ll

20zwgwk.jpg

Link către postare
Vizitator

Eu o sa ajung cel mai probabil in jur de ora 19.00

])]

Link către postare
Eugen David

isor

Sa deie Domnul sa aveti parte de vreme faina, ca de restul stiu ca sunteti capabili! nervos

Numai de bine! superok

Link către postare
Daniel P

Noi lucram pe 01, asa ca vom ajunge si noi seara in jur de ora 20... superok Sper sa fie vremea frumoasa, ca de restul ne ocupam noi... xll

Link către postare
Daniel P

Hai sa te vad ce tuica ai si ce-ai prins cu prostovolul !  ptg

Link către postare
Vizitator

Daniele ,

Daca tzuika lui nea Marin nu te satisface , sa stii ca Doru Radu a promis si el un litru.

Mai departe , daca nici asa nu este OK atunci promit si eu macar juma' de palinka , sau niste J&B d'ala expiratu de 12 ani vechime .

Daca nici acum nu reusim sa te "convingem" sparg bateria de la rulota si scot acidul din ea .

Deci , oferta se limiteaza aici. Peste punctul asta ne declaram invinsi si neputinciosi.

Vreau sa stiu ce zice populatia daca facem niste clatite ? Aveti dulceturile la voi ?

Link către postare
Daniel P

Pentru populatie, trebuie sa mai gasim noi prin camara si neste dulceturi pentru clatite, desi marturisesc ca eu nu prea sunt cu dulciurile... ptg eu ma axez mai mult pe tuica dimineata si inainte de fiecare masa, pe vin daca e mai racoare sau pe bere daca e cald... xll

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.