Vizitator dorunegru

Re: Turcia 2015

1 postare în acest subiect de discuţie despre Re: Turcia 2015

Re: Turcia 2015

Vizitator dorunegru

Salut Alin ,

da un buget la echipajul tau se incadreaza sub 45-50 eur , nu baga in seama raspunsurile mizere sau rau voitoare in necunostinta de cauza a unora care "viziteaza" doar Italia pentru a ridica remuneratia sotiei ce spala scutece de batrani .

Pe forumul care gazduieste organizarea unei excursii in Turcia acest mizer exemplu negativ  ( mi-e sila sa ii pronunt niccul , ) s-a logat sub numele de Maria David , si a poluat topicul/topicurile pana cand i-a fost ingradit accesul , cat de nemernic sa fii sa manjesti cu rahat forumuri , topicuri din lipsa de timp ?

Am ridicat aici aceasta problema dar conducerea il proslaveste datorita faptului ca este prezent si raspunde la orice postare fie ca este in tema fie ca nu .

Iertare conducerii si moderarii , rog acceptati 24 ore postarea si apoi mutati la offf , offf topic .Iar cu impostorul este treaba /acceptul dvs sa fiti inconjurati de astfel de specimene .

Nea Viorel cunoaste , pentru cei ce inca nu au observat va tromboneste un individ cu un caracter infect , las conducerea sa aplice legea moralitatii .

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.