Vizitator

28 feb 2015 / Tantava

21 postări în acest subiect de discuţie despre 28 feb 2015 / Tantava

28 feb 2015 / Tantava

Vizitator

Pentru ca vremea se anunta frumoasa pentru sambata viitoare , eu unul o sa merg la padure la Tantava sa mai fac cateceva.

O sa trebuiasca sa pun o noua tabla cu "Trecerea oprita" pe bariera , si as vrea sa plantez niste arbusti , iedera , cateva cuiburi se vita de vie, si chiar o sa incerc  sa altoiesc niste pomi de pe acolo.

Orice material dendrologic este binevenit .

Toti cei care sunt liberi si au chef de putina munca voluntara, patriotica, tovaraseasca , ii astept cu drag la locatie .

Ca "din greseala" o sa avem la noi si "artileria grea" ( gratar , mese , scaune, o bere , o tzuika, etc.. ) nu o sa fie decat o intamplare  deras

Asadar , va rog sa va ascutiti sapele , lopetile , cazmalele , topoarele si fierastraiele , sa va luati eventual niste cizme de cauciuc si ......." Sa trecem la treaba!"

w;?  biier  w;?  pnc  w;?  superok

Vremea ar fi cam asa , adica tocmai buna.

k2xu7b.jpg

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

Coane Georgele , nu te bagi bre , nici macar la turnat in pahare ?

:)

Ma , tu vrei sa "te ungem" sef si la gratar.

grrt

Link către postare
Ionel G
hi Salut o sa fiu si eu prezent cu sculele necesare w;?

Link către postare
Vizitator

@George

Bre , noi tinem la fizicu' matale si nu vrem sa te bulversam cu miscari de yoga.

Cel mai probabil o sa fim acolo si dupa ora 16.00, dar eu zic sa dai un telefon cand iti termini treaba sa vezi in ce stare de agregare suntem .

Adica suntem muci sau treji .

Nu o sa luam dupa noi decat scule , agregate , cizme , gratar , lastari , altoi , vlastari , etc.......... Nu vreau sa fac iar off-road pe acolo prin padure cu rulota , chiar daca il cunosc pe Florin Nebunu tractoristul. )|/

@Ionel

Te astept cu drag si cu placere Ionele , eventual o sa trec sa te iau cu tot cu "arme si bagaje" si bineinteles cu Floricica  )(|

Am vorbit cu Lulu astazi , si o sa-l sun si joi sa vedem cum a evoluat vremea pe acolo in zilele astea.

Oricum , voi veni pregatit cu cizme de cauciuc , si cu bidoane cu apa ca sa avem cu ce ne spala dupa aia.

Deci , felicitarile , masa si dansul ( daca-i cazul) in padure la Tantava sambata pe 28feb.

xll

Link către postare
Vizitator

Vreau sa stiu cine mai intentioneaza sa vina la Tantava , sambata.

Multumesc !

:-)

Link către postare
.Vizitator..

Eu sper ca mare parte dintre bucuresteni.

"Iertat" de catre mine este Gabi Schuster, cu care ma voi intalni eu separat, iar motivele sunt serioase.

Bineinteles, fiecare dintre noi avem motivele noastre :)

Link către postare
Vizitator

Da bravo ma !

Beti voi singuri tzuika aia  :)

Daca il ierti tu , este clar . Mita a fost "dosita" bine.

Link către postare
.Vizitator..

Bre, e singurul scuzat si nu pot face publice motivele.

Restul... nu le dau niciun sticker ! Le iau eu pi toate :)

Acuma serios: daca oamenii nu sunt interesati de a fi o comunitate/gasca/ familie si de a avea un loc de iesire frumos, aproape si gratis de ieftin, ce vrei sa le faci ? Daca nu vor sa te cunoasca decat in scris ?

Nu vor, n-ai ce sa le faci, si sunt sigur ca toti putem gasi pretexte bune berechet !

Multi  intra aici doar ca sa afle informatii. E dreptul lor.... conform regulamentului.

Nu inseamna neaparat ca trebuie sa ii consideram stalpii comunitatii !

Nu inseamna ca le pasa sau ca isi doresc ceva de aici.

Pe de alta parte, sunt convins ca vor veni mai multi decat se  arata aici.

Pe unul il stiu eu... din pacate, fizic este inutil ca si mine... si daca va reusi sa fuga un pic de acasa, vine cu mine macar ca sa ne cunoasca.

Or mai fi si altii...

Link către postare
.Vizitator..

Scuze celor pe care i-am inteles gresit !

Link către postare
Vizitator

Vezi bre de ce spun eu de "peluzisti" ?

Acum ti-ai dat si tu seama ca unii intra , citesc si sunt atenti numai la can-can-uri ?

Eu o stiam de mult.  biggrin

Genul asta de indivizi care in mintea lor cred ca sunt stapanii descoperirilor epocale ale omenirii : focul , roata si apa calda , nu trebuie sa le acorzi prea mare atentie . Lasa-i sa se creada in continuare "L'ombelico del Mondo", sa-si tina la loc de onoare cunostintele alea vaste si absolute, si sa traiasca in lumea aia paralela cu realitatea.

Fiecare cu ale lui , ca este mai bine. Fluxurile care nu se intersecteaza nu intra in conflict , nu ?

Link către postare
.Vizitator..

Stii ce ?

Nu ma pricep la flososfii d-astea, dar fluxul meu va intra in mare conflict cu refluxul tau datorita vorbelor de mai sus: inlocuirea lui "si" cu "sau", pentru mine.

Iar colegii... ai sa vezi ca din lista mea de distributie vor fi putini peluzisti !

Nasul meu spune ca multi sunt baieti ok, ca noi  :)

Link către postare
Eugen David

isor

Sper sa va fi intalnit la Tantava?

Vom vedea pozele despre eveniment, stiu ca Adrian nu lasa sa treaca nemarcat o iesire!

superok

Dati-mi voie sa va salut de aici "de acasa"!

Cam impropriu spus acasa! Cred ca mai bine-ar fi fost locuinta!

Distractie faina la toata lumea!

xll

30sgg1f.jpg

Link către postare
Vizitator

Am deschis acest sezon cu o sesiune de plantat arbusti , plante cataratoare , vita de vie si pomisori ornamentali.

Ii multumesc public lui Popicu pentru ca a adus o mare parte din materialul dendrologic.  :-)

S-au facut multe poze , si intai vreau sa le strang de la cei prezenti pentru ca mai apoi sa fac un slide-show (ca de obicei, nu ?)

Link către postare
Vizitator

URA , URA, URA  superok

xll

nay

:-) Popicule !

Si "cireasa de pe tort " este un indicator cu "Accesul interzis autoturismelor"  deras deras deras

post-20-14355620849797_thumb.jpg

Link către postare
Vizitator

Ionel Generalu a facut un slide cu pozele din aparatul lui.

Link către postare
Vizitator

Scuze de intarziere , dar a aparut (in sfarsit !) si slide-ul promis.

Link către postare
Vizitator

Am fost si astazi pe acolo cu Ionel Generalu si am mai "mesterit" cate ceva.

Pomisorii si tufele/arbustii adusi de Popicu in urma cu 2saptamani aratau chiar bine  superok

De data asta am pus pe bariera o placa "Accesul Interzis" prinsa cu niste holtzsuruburi de 10mm , care dupa ce le-am strans bine cu cheia le-am rotunjit capetele cu flexul ca sa nu poata fi desfacute.  :)

Acum poate ca sa ia bariera cu totul .

Cu prima ocazie o sa trebuiasca facuta putina curatenie , mai ales acolo in fata langa bariera , pentru ca s-au tot aruncat PET-uri ( n-ai cu cine , bah! , niste tzarani)  tamp tamp tamp

Mai jos un slide cu cele cateva poze care le-am facut "printre picaturi" ; am plecat de acolo cand incepuse sa picure de-a binelea.

Link către postare
Gigi Borteanu

Salut Adi,

Cred ca o sa venim; mai vorbim pana sambata. ok?

Link către postare
Vizitator

Bre nea Gigi ,

Ai incurcat topicul ; da'nu-i nimic , am inteles ce vrei sa spui.

Ne auzim pe joi seara la un telefon sau pe feisbuciuk.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.