Vizitator 23 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2015 Am primit doua poze de la un amic rulotist din Polonia.Are in plan sa faca asa ceva .Mi-a spus ca atunci cand o finalizeaza ma invita in Polonia sa-i facem o proba .Cred ca unii nu au ce face cu banii . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut C. 653 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2015 Se vede ca omul iubeste si apa, si rulotismul. Eu ii apreciez creativitatea si vointa de a incepe acest proiect.Cine are bani, nu are suficienta imaginatie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
ZaineaC 1 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2017 Vreau si eu !! Super proiect are !!! Foarte tare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2017 Am vazut una pe Dunare , vara trecuta si mi-au cam curs balele dupa ea. Daca aveam banii si .........sigur aveam si eu una Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri