Viorel C.

Avertizare

4 postări în acest subiect de discuţie despre Avertizare

Avertizare

Viorel C.

Deoarece se aproprie termenul limita pentru toti acei utilizatori care decat au creat cont si nu doresc sa ne de-a buna ziua, cu alte cuvinte, sa-si faca o mica prezentare, tin sa-i anunt ca incepand cu data de 20 ianuarie, conturile le vor fi sterse.

Am trimis si email, acum ceva timp, tuturor in cauza, dar se pare ca se ignora acest lucru.

Conform Regulilor din forum, toate aceste conturi vor disparea.

Rugamintea mea este sa nu se mai piarda timpul sa se creeze un cont (se poate accesa forumul si ca simplu vizitator), daca nu se doreste sa ne salute macar, nu mai scriu de deschiderea de noi subiecte si noi topicuri.

Ca sa nu mai deschid alt topic, rog toti utilizatorii sa salute pe noii veniti in comunitate, deoarece este o comunitate a noastra a tuturor, nu numai a celor 7-8 membri care saluta de fiecare data.

Consider ca forumul vine in sprijinul multora (se stiu ei care sunt) si macar acest lucru li se poate cere, celor care ignora in permanenta postarile din Prezentare membru

Multumesc!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Sa sti Adrian V. ca acolo doresc sa se ajunga si sper sa inteleaga majoritatea colegilor nostri ca un salut de bun venit unui utilizator, care poate sa fie la inceput de drum, sau chiar rulotist desavarsit, este intotdeauna binevenit.

Mai multe nu trebuie scrise, ramane sa inteleaga toti cei care sunt inregistrati in forum, ca este de bun simt sa saluti pe cel care-ti intra in "casa".

Sunt constient de ignoranta unora, dar sper sa priceapa si ei ca ne dorim o comunitate adevarata si respectata.

nay

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

Deoarece ne dorim o comunitate cat mai serioasa, iar cei care au ignorat mesajele Administratiei si nu au binevoit sa posteze sau sa-si faca o minima prezentare si sa ne de-a buna ziua, incepand de maine, conturile le vor fi sterse.

De ce oare se mai inregistreaza cont in forumul nostru, daca nu se doreste sa se posteze nimic? tamp

O intrebare care mi-o pun mereu, fiindca orice persoana, ca si vizitator, poate accesa oricare sectiune din forum, fara a fi nevoie sa se inregistreze.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

George, nu cred ca exagerez cu nimic.

Consideri cumva ca acei 450 de utilizatori la care faci referinta (care practic sunt vreo 800), vor fi online toti odata?

Eu nu cred.

Dar cei care mai intra pe forum, atunci cand intra, este normal sa salute, ca nu este forumul numai al meu si al celor 8-9 colegi care posteaza mai mereu.

Aici doresc sa se ajunga, sa se implementeze in mintea fiecaruia ca este normal sa salute pe cineva care vine la noi in comunitate.

In rest, numai de bine!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.