Viorel C.

Banare Eugen.D

2 postări în acest subiect de discuţie despre Banare Eugen.D

Banare Eugen.D

Viorel C.

Pentru insulte, calomnii si amenintari aduse unui alt utilizator, Eugen.D este banat pe o perioada nedefinita.

Am trecut cu vederea tot felul de acuzatii si reprosuri din partea unor utilizatori, am incercat sa ignor tot felul de postari care nu isi aveau rostul, dar se pare ca utilizatorul Eugen.D a intrecut orice masura.

Daca cumva se crede ca suntem pe timpul comunistilor si incepem sa ne amenintam prin tot felul de mijloace, sa incerci, draga Eugen.D,   sa postezi pe celelalte forumuri pe unde este inregistrat si sa lasi acest forum deoparte, fiindca acest forum l-am creat, asa cum scriam in prezentarea mea, pentru realizarea pe prietenii si amicitii si nicidecum pentru tot felul de amenintari de acest gen.

Cu alte cuvinte, imi permit sa banez pe orice incalca reguli de bun simt, mai ales ca pentru realizarea si pastrarea acestui forum si pentru promovarea lui, personal consum energie, timp si bani.

Succes pe mai departe!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Am omis sa scriu ca aceasta banare pe timp nelimitat, se datoreaza postarii din Off-Topic

Poate sunt utilizatori care nu cunosc indeaproape acest motiv.

Ca sa inchei acest topic, trebuie sa scriu ca personal, nu am si nu voi avea niciodata nimic cu nimeni atat timp cat se  realizeaza ca o comunitate ca a noastra este un loc unde se scriu si se dezbat idei si nu se doreste sa se ajunga la tot felul de discutii sub aspect de amenintari sau mai stiu eu ce.

Pe Eugen D., l-am respectat ca si utilizator, fiind o persoana care a postat si a deschis topicuri asa cum a crezut el de cuviinta, dar, de multe ori i-am pus in vedere ca nu are o atitudine corecta fata de colegii din forum.

Nu am sperat ca o sa-l schimb eu, la anii care-i are, dar credeam ca poate incearca sa devina mai intelegator si sa ignore atunci cand se cere.

Este o vorba din strabuni: "omul cat traieste invata"!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.