Pop Grigore

Punere in functiune instalatie

3 postări în acest subiect de discuţie despre Punere in functiune instalatie

Punere in functiune instalatie

Pop Grigore

Bunaziua.Am restaurat o autorulota ducato knaus 1988.Mai e un pic de lucru la ea.Acum o scot din atelierul mecanic.Am facut asigurare , ITP...Vreau sa i pun in functiune instalatia, la care nu ma pricep, la modelul acesta vechi, am cumparat si o baterie lifepo plus un dc to dc charger.....Am adus rulota in Cluj.Contracost ma poate ajuta cineva sau sa mi recomandati pe cineva care se pricepe la acest tip de autorulote?

P6050070.jpg

P6050063.jpg

P6050060.jpg

P6050050.jpg

P6050048.jpg

P6050044.jpg

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

NRLaurentiu

Buna ziua,

As zice ca suna mai mult a reclama... pentru priceperea cu care ati restaurat-o! :)

Felicitari!

Restaurarea este spartana, dar cu bun gust. Se vede ca ati avut in vedere costurile reduse. Ma refer la "galeriile" pentru perdele, acestea se vor strange intr-o parte, la frana sau acceleratie. Sinele dedicate, sunt ceva mai scumpe, dar sunt mai putin intruzive si previn culisarea perdelelor (inclusiv carligele de prindere dedicate).

Referitor la intrebarea dumneavoastra, va recomand sa cautati in forum la sectiunea celor care transforma dube in campervanuri, din regiunea dumneavoastra. In zona Bucurestiului sunt cativa membri care fac aceste conversii, printre care @Alin Opran. Va recomand sa luati legatura cu el, cred ca stie mai in detaliu care firma ar fi in apropiere de Cluj.

Drumuri si vacante frumoase!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.