FlorinRFG

Rugaminte

1 postare în acest subiect de discuţie despre Rugaminte

Rugaminte

FlorinRFG

La Multi Ani dragi colegi rulotisti,

As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca are cineva schite tehnice sau stie care este distanta intre lonjeroane la o rulota Adria Altea 542 DK din 2010. Va rog acest lucru pentru ca rulota mea este parcata undeva la tara unde drumul nu este accesibil cred pana la primavara si as vrea sa cumpar un suport de roata de rezerva sub rulota. Pentru a cumpara suportul trebuie sa stiu distanta intre lonjeroane. Putei sa-mi dati si mesaj pe numarul 0744 535 012.

Va multumesc mult de tot!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Conţinut similar

• Stefan Adam
      de Stefan Adam
      Vand suporti pentru televizor.
      Am trei modele :
      - suport din plastic fix, VESA 100/100 mm, suporta pana la 15 kg - 25 lei buc. 2 buc disponibile ;
      -suport din plastic cu inclinate aceleasi caracteristici ca cel fix - 30 lei buc. 2 buc. disponibile ;
      -suporti din metal cu reglaj pe ambele axe, VESA 200/200 mm suporta tv pana la 66 cm diagonala si 15 kg. 35 lei bucata, 3 buc.
      Suportii sunt noi si au accesoriile de montaj incluse.

• Marius George
      de Marius George
      Un bun prieten m-a rugat sa il ajut cu vanzarea unui suport de trei biciclete cu prindere pe protap. 
      Suportul este din aluminiu, are doua sine de aluminiu originale si o a treia de otel luata separat. 
      Una dintre sinele de aluminiu este decupata special pentru a face loc manivelei, asa cum se vede si in poza (e sina doi acum, trebuia sa o mut in fata dar nu am apucat). 
      Suportul include 2 brate de prindere si un set de cleme pentru roti. Este foarte solid, nu vibreaza, nu torsioneaza, sustine 45 de kg sau trei biciclete fara probleme la bracare. 

Pret 500 de lei.

• Alin Opran
      de Alin Opran
      Suport de 2 biciclete FIAMMA, max. 35kg pentru montare pe protapul rulotei. Vine insotit de U-uri de prindere pe protap (4buc).
      Pret: 250 lei
      Tel: 0736.001.699

• Ursu Florin
      de Ursu Florin
      Vand 2 suporti tip trepied pentru antena satelit din ALUMINIU. Suportii sunt in stare buna ( unul dintre ei are o mica improvizatie pentru a nu se invarti antena, dar nu afecteaza cu nimic ).
      Pret: 40 lei / suport
      Telefon: 0743519676

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.